Magazin

JEO CIMERA PO RECEPTU IZ KARLEUŠINOG SPOTA: Inspirisala ga Jelena kako melje mozak!

Napisao H. H.

BEOGRAD – Osuđeni dvostruki ubica Marko Jovanović (27), koji je prije četiri dana ubio cimera Ramiza Šarića u zatvoru „Nova Skela“ i otkinuo mu dijelove lica, bio je inspirisan spotom Jelene Karleuše u kome ona melje mozak. Ovo skandalozno zapažanje iznio je jedan od pjevačicinih fanova na njenom Fejsbuk profilu nakon što je Karleuša objavila da je zgrožena zločinom.

Naime, nakon monstruoznog ubistva Jovanović je krvlju svog cimera, koga je ubio zbog muzike, na zidovima ispisao imena Ceca i Jeca, aludirajući na vječite suparnice Svetlanu Ražnatović i Jelenu Karleušu.

Šokantna najava albuma

– Zar ti bješe nemaš neki spot gdje je nešto krvlju ispisano po zidu? Ili kako melješ mozak sva u krvi? Možda je gledao taj spot, Jelka, pa ga ponijelo malo – glasi komentar objavljen na pjevačicinoj Fejsbuk stranici.

Inače, sporni spot u kome Karleuša melje mozak nastao je u sklopu promotivne kampanje pred njen album „Diva“ 2012. godine. U spotu pjevačica krvavim rukama drži mozak, koji potom spušta u blender u kome se nalazi još mozgova, a potom ih melje. Pjevačicin menadžer se tada obratio javnosti i istakao da je ovo simbolična poruka slušaocima.

– U reklami koja je izazvala najviše komentara Jelena pravi jasnu aluziju na to šta će njen novi album uraditi onima koji je vole, ali i onima koji je ne vole. Da ne dođe do zabune, Jelena u reklami ne koristi pravi ljudski mozak, već maketu mozga koja je napravljena od gume – izjavio je za medije menadžer popularne Dive.

Bježi iz Srbije

Podsjetimo, i sama Karleuša se obratila svojim fanovima, izrazivši zgroženost nad jezivim zločinom u KPZ „Nova Skela“.

– Ako je istina da je robijaš ubio drugog robijaša, iščupao mu jezik i njegovom krvlju ispisao moje ime na zidu, ne želim da živim u Srbiji – poručila je Jelena Karleuša nakon informacije o događajima u zatvorskoj ćeliji koju su Jovanović i Šarić dijelili dva mjeseca.

Marko Jovanović služio je u zatvoru četrdesetogodišnju kaznu zbog ubistva svoje bivše djevojke Danijele Jovanović i njenog komšije Aleksandra Kitanovića, koje je izbo nožem 31. oktobra 2010. Nastradali Šarić bio je osuđen na pet godina zatvora zbog krađa, a u „Skelu“ je prebačen prije dva mjeseca iz zatvora u Sremskoj Mitrovici.

Komentari

komentara