Magazin

Sve Duškovo? Izvršitelji nisu imali šta da potpišu zbog konstatovanog siromaštva? (FOTO)

Napisao H. H.

Pjevačica Jelena Karleuša, navodno, koleginici Dijani Janković duguje četiri miliona dinara, kako je odredio sud zbog povrede ugleda i časti, sklonila je iz kuće sve vrijedne stvari pa izvršitelji nisu imali šta da popišu.

Diva se dosjetila kako da doskoči policiji i sudskim izvršiteljima, koji su došli u njen dom u Lisičijem potoku da popišu stvari.

Pjevačica je iznijela skoro sve vrijednosti koje ulaze u predmet izvršenja i naplate duga. Ona je, po savjetu advokata, nekoliko dana prije dolaska izvršitelja iznijela sve vrijednosti iz stana koji bi mogle biti oduzete.

– Tačna visina duga prema Dijani Janković iznosi 4.092.304,33 dinara. Javni izvršitelj je u prisustvu policije, advokata Jelene Karleuše i advokata Dejana Kapusa ušao u stan radi popisa i procene pokretnih stvari. U stanu je isključena struja, tako da je postupak morao da se sprovodi pomoću baterijskih lampi – kaže Vera Ačanski, advokat pjevačice Dijane Janković.

U stanu u kojem živi Karleuša zatečene su uobičajene stvari pokućstva male vrijednosti, nedovoljne da bi se stavile na javnu prodaju s obzirom na visinu Jeleninog duga.

– Jedino što je u stanu imalo dovoljnu vrednost da bi bilo predmet popisa su četiri uljane slike neutvđene vrednosti, dva starija televizora, jedan stari muzički uređaj, sprava za vežbanje i stari klavir. Advokat Jelene Karleuše izjavio je da sve što se nalazi u stanu, osim Jeleninih ličnih stvari, pripadaju njenom suprugu, kao i sam stan. To praktično znači da Karleuša ne poseduje nijednu iole vrednu stvar čijom bi se prodajom mogao namiriti dug – tvrdi za “Kurir” advokatica Ačanski.

Komentari

komentara