Magazin

DJEČAK POVRATIO TOKOM LETA NA NJENU SKUPU TORBU: Ona je tražila da joj plati…

Napisao H. H.

Dječaku je pozlilo tijekom leta i morao je povratiti. Tako je oštetio i skupu dizajnersku torbicu (oko 1000 eura)putnice u blizini. Premda su torbu odmah oprali, vlasnica je tražila da joj plate novu.

Jedna majka je objavila svoju dilemu na društvenim mrežama i izazvala pravu lavinu komentara. Njenom sinu je pozlilo tijekom dugog leta avionom. Morao je povratiti, a dio je završio i na dizajnerskoj torbici putnice koje je sjedila u blizini. Premda su torbu odmah oprali i nije bilo vidljivih tragova, njena vlasnica nije bila zadovoljna…

Vlasnica torbe je zahtijevala da joj majka plati 900 funti (oko 1000 eura), koliko je koštala njena Louis Vuitton torbica, jer je nepovratno uništena. Smatra da torbica nikad neće biti ista i da će se uvijek osjećati smrad, prenosi Daily Mail.

Majka kaže da su tijekom leta bile velike turbulencije i da je njenom sinu pozlilo zbog toga, na što on nije mogao utjecati. Sat nakon toga joj je prišla putnica i rekla: “Nadam se da je vašem sinu sad dobro, ali oštećena je i moja torba“.

– Ispričali smo se, ali ona je rekla: “Ne razumijete, oštećena mi je torba, bila je veoma skupa, vaše osiguranje mora platiti čišćenje ili popravak“ – ispričala je majka.

Torbu su očistili, ali nakon par dana obitelj je dobila e-mail od te žene koja je tvrdila da se još uvijek osjeća smrad i da ga se ne može riješiti te da moraju platiti novu torbu.

Mišljenja su podijeljena. Neki smatraju da žena pretjeruje i da, ako je imala novaca za tako skupu torbu, ima i za novu. Drugi pak smatraju da majka mora platiti jer je njen sin uništio tuđu stvar.

 

Komentari

komentara