Magazin

Očekuje pobjedu Modrića – Jose Mourinho sletio u Zagreb privatnim avionom

Napisao admin

Jose Mourinho nešto iza 12 sati sletio je privatnim avionom Zagreb, gdje će kao HNS-ov gost gledati susret Hrvatske i Makedonije na Maksimiru (20:15). Njegov dolazak u zagrebačku zračnu luku nije bio najavljen.


Jose Mourinho u Zagrebu (Foto: index)

Nakon izlaska iz aviona upitali su što očekuje od večerašnje utakmice, a Mou je odgovori kako ne očekuje ništa posebno. Tek pobjedu Luke Modrića. Trener kraljevskog kluba potom je u društvu Peđe Mijatovića posjetio hrvatske reprezentativce te stručni stožer reprezentacije u hotelu As, nakon čega se zaputio u hotel Regent Esplanada, gdje će boraviti do sutra.

Prisjetimo se,  Mourinho je u maksimirskoj loži već boravio kao trener Reala; momčad zbog suspenzije nije mogao voditi s klupe u prvom kolu prošlogodišnjeg izdanja Lige prvaka Damir Vrbanović, prvi operativac HNS-a, u razgovoru nam je rekao da se Mourinho ponaša vrlo jednostavno. Nema posebnih zahtjeva, tražio je samo ulaznicu za utakmicu na kojoj će, jasno, s posebnom pozornošću pratiti Luku Modrića.

U “balkanskoj” atmosferi Mourinho će sigurno odmoriti misli od problema slavnih i plača bogataša. Po strani će ostaviti mušice Cristiana Ronalda i prijetnje šeika iz Manchestera da će mu oteti najjačeg igrača. Vidjet će, nažalost, i ambijent kakav je priliči reprezentaciji koja je među deset na svijetu.

Prije dolaska u Zagreb, Mourinho je posjetio Nyon i na seminaru elitnih Uefinih trenera poručio odradio anketu za Gazzettu delo sport.  “Ovogodišnju Ligu prvaka obilježit će Modrić ili Ronaldo”, odgovorio je upitnik u kojem su sudjelovala još neka važna imena poput Di Mattea, Lucescua, Kloppa.

Veliko povjerenje Mourinho ima u Modrića, to govori o minutaža koju mu je dao na startu njegove “nove” karijere. Puno govori i njegov dolazak na Maksimir, izazvao je pozornost i u španjolskim medijima.

“Luka će se brzo prilagoditi i navijači će ga obožavati, siguran sam u to. Doveli smo ga jer želimo još više trofeja. Talentiran je i trkački jak. Timski igrač koji daje tu magiju momčadi”, rekao je Mourinho o Modriću, piše Index.hr.

cure.ba

Komentari

komentara