Magazin

Koji monstrum! – Ovo je nesrećna Marija iz Kaluđerice KOJU JE MUŽ MONSTRUM ŽIGOSAO ŽARAČEM I SEKAO ŽILETOM!

Napisao admin

Mariji Ferizović (21) iz Kaluđerice kojoj je pobesneli muž Ahmed Marinković (40) obrijao glavu, pa je zatim žigosao žaračem po čelu, isekao žiletom, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a onda je naterao da pojede taj izmet


Foto: arhiva

Radnik beogradske “Gradske čistoće” Ahmed Marinković (40) uhapšen je juče nakon što se zverski iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) u iznajmljenom stanu u Kaluđerici!

Ahmed je Mariji najpre obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isekao žiletom po celom telu, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a na kraju ju je naterao da pojede njegov izmet!

U policiji kažu da je stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom delu kuće u Ulici 8. marta u Kaluđerici.

Vlasnica stana ništa nije čula

Stanica Jevtić, koja je bračnom paru Marinković iznajmila stan, kazala je da nije čula nikakvu buku ni nasilje.
– Sa njima je jedno vreme živela i Marijina sestra sa detetom, ali je nedavno otišla. Znam da je Ahmed bio zbog nečega besan. Kada sam ga pitala šta je bilo, rekao mi je da je Marijina sestra pobegla sa njegovih 200 evra i nekoliko hiljada dinara, koje je on spremio za ćerkino krštenje. Šta se posle toga desilo, stvarno ne znam. Ništa nisam čula – kazala je Stanica.

 

– Marinković se u ponedeljak posvađao sa suprugom jer je sumnjao da je njena sestra, koja je donedavno stanovala sa njima, ukrala njegov novac. On sa Marijom ima troje male dece, koja su, na sreću, tada bila kod njenih roditelja – kažu u policiji.

Marinković je brutalno pretukao ženu, a onda ju je vezao za krevet, zgrabio makaze i ošišao je. Potom je uzeo žilet i obrijao joj glavu.

– To mu nije bilo dovoljno, pa je ženi pocepao odeću i žiletom počeo da je seče po leđima, butinama i stražnjici. Želeo je da je što više unakazi, pa ju je isekao i po obrazima –objašnjava naš sagovornik iz policije.

Ahmed je potom ubacio gvozdeni žarač u šporet, a onda ga usijanog prislonio ženi na čelo.

– Pretpostavljamo da se nesrećna žena tada onesvestila od bola. Marinković je zatim urinirao po njoj, pokušavajući tako da je osvesti. Dok je ona ležala u bunilu, sva krvava, on je izvršio veliku nuždu po njoj, pa je silom naterao da pojede taj izmet – navode u policiji.

Ahmed je nastavio da se iživljava nad Marijom cele noći, a ujutro ju je ostavio izmučenu u krevetu i izašao iz stana.

 Marija je, međutim, skupila snagu, razbila prozor na sobi i privukla pažnju komšija, koji su došli u kuću i oslobodili je. Prizor koji su zatekli bio je užasan, jer je Ferizovićeva bila naga, sa posekotinama i ranama po celom telu, umazana izmetom. U bunilu je molila da joj se pomogne –kažu u policiji.

Informer
Kuća strave u Kaluđerici

O celom slučaju ubrzo je obaveštena policija, koja je pronašla i uhapsila Marinkovića, dok je njegova žrtva kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. 

 

 
 

informer.rs

Komentari

komentara