Magazin

Kuda ide ovaj svijet! – NADA TOPČAGIĆ OTKAČILA MARJANOVIĆE: Stravično je ovo što se dešava oko Jecinog ubistva, ne znam kome da verujem!

Napisao admin

Od ubistva Jelene Krsmanović Marjanović prošlo je više od 2 meseca ali se o tome svakog dana sve više i više priča.


Foto:arhiva

Usred istrage i sve žešćih optužni, sve je iznenadila odluka Nade Topčagić koja je bila bliska sa porodicom Marjanović, da ih od sada više neće posećivati.

NADA TOPČAGIĆ TVRDI DA ZNA KO JE UBIO JELENU: Sigurno je neka sekta, samo su oni tako surovi! BEZ PIŠTOLJA VIŠE NE MRDAM!

Kako je pevačica rekla, razlog je taj što se od ove tužne situacije napravio pravi haos.

– Napravio se pravi vir oko toga sa Jecom, znate onaj vir kada se voda vrti i virovi te samo vuku ka dole i ti tu nemaš više ništa, niti možeš da se izvučeš iz toga.

public
IZ SREĆNIH DANA: Nada na Jecinom i Zoranovom venčanju

Tu se više niko ni za šta neće uhvatiti, napravili su veliku sprdačinu sa ovim, postala je zaje*ancija. Sve je ispalo stravično i ja jednostavno više ne znam kako da razmišljam i koga da slušam. Ovome nema kraja- rekla je Nada.

DVA MESECA OD SVIREPOG UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Nikom ništa nije jasno i svima je jasno sve!

Podsetimo, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila tokom trčanja u borčanskom naselju Crvenka. Sutradan je pronađeno njeno unakaženo telo. Obdukcija je pokazala da je usmrćena sa više od 30 udaraca tupim predmetom u glavu.

teegraf.rs

Komentari

komentara