Magazin

Popularna pjevačica – Cecina kćerka uskoro slavi 18. rođendan, a kada vidite koliko će zvanica biti neće vam biti dobro!

Napisao admin

Anastasija Ražnatović uskoro puni 18 godina, a kako je najavila, to će biti proslava za pamćenje. Kćerka folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović napraviće zabavu u velikoj sali hotela “Hajat” 25. maja, a njeno punoljetstvo slaviće više od 300 zvanica. Pripreme za ovaj događaj već su počele, a Anastasija zajedno sa Cecom planira sve detalje ove glamurozne proslave.


“Odlučila je da pripreme prepusti mami, dok će ona boraviti na Kipru, kako bi se psihički odmorila. Vratiće se neposredno pred žurku, za koju kaže da će biti najveća ikad viđena“, rekao je izvor blizak Anastasiji za Srpski telegraf.

S obzirom na to da će Anastasija birati muziku, gotovo je izvijesno da će goste zabavljati Saša Matić, njen omiljeni pjevač.

Pored drugarica i drugova, na listi zvanica naći će se i brojne poznate ličnosti. I Cecin sin, Veljko, na ovom istom mjestu proslavio je svoj ulazak u svijet odraslih, a ostaje da vidimo da li će Anastasijina žurka nadmašiti njegovu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara