Magazin

STIŽE KRAVA – Mnogi ovu vijest čitaju u nevjerici, objavljeno da je Ceca…

Napisao admin

Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će postati vlasnica krave koju su za nju pripremili organizatori manifestacije Dani šljiva u Blacu. Pjevačica će nastupiti posljednjeg dana na festivalu koji se održava od 21. do 23. avgusta, a od njih je već dobila bure rakije koje će, kako je rekla, otvoriti kad se njen sin Veljko bude ženio.


 Pripreme za Cecin solistički koncert u Blacu uveliko traju. Pošto je Ražnatovićeva glavna zvijezda manifestacije, za nju su organizatori, ali i sponzori spektakla pripremili pregršt poklona. Osim bureta domaće šljivovice, nju čeka i krava, koju glavni sponzor planira da daruje pjevačici. S obzirom na to da je njen otac domaćin čovjek, ova životinja će najvjerovatnije završiti u Žitorađi – priča naš izvor.

 

S druge strane, Zvonko Todorović, direktor Sportskog turističkog centra Blace i organizator manifestacije, kaže da će koncert biti veoma emotivan jer Ceca potiče iz tog kraja, ali o poklonima koje joj spremaju ne želi da govori.

 

– Mogu samo da kažem da će to biti nezaboravan događaj. Mi ćemo se potruditi da to bude na njenom nivou. Zato joj i spremamo poklon koji ima simbol ove tradicionalne manifestacije, ali ne želimo da govorimo o čemu je riječ – ispričao je nedavno Todorović za Kurir i istakao da će, kad dođe vrijeme za to, obavijestiti javnost koliko je novca izdvojeno za cijelu manifestaciju koja traje tri dana, a samim tim i koliko je potrošeno za Cecin nastup.

 

Inače, Ceca je rođena i odrasla u Topličkom okrugu, tačnije u Žitorađi, gdje i danas žive njen otac Slobodan i majka Mira Veličković. Ražnatovićeva do sada nikada nije nastupala u svom rodnom kraju, a visina njenog honorara čuva se u najstrožoj tajnosti.

 

Ovim povodom pozvali smo Ražnatovićevu, ali ona nije odgovarala na pozive i poruke.

kurir

Komentari

komentara