Magazin

Nevjerovatno – Policajci ostali šokirani kada su vidjeli šta je ova žena 6 godina nosila u svojoj torbi !

Napisao admin

63-godišnja baka proglašena je krivom jer je ubila svog supruga, isjekla ga, a njegovu glavu je stavila u torbu i nosila od kuće do kuće šest godina.


Loretta Burroughs pretvarala se da je njen suprug Daniel pobjegao s ljubavnicom na Floridu iz kuće u kojoj su živjeli u New Jerseyu. No, ubistvo koje se dogodilo 2007. godine otkriveno je kad je Danielov brat prijavio njegov nestanak policiji, a ona je bila pod istragom zbog prevara koje je napravila nakon njegovog ‘nestanka’.

Kada je policija došla u njenu kuću, pitala je planiraju li pretražiti i njenu novu kuću u obližnjem Ventoru.

Kada su joj rekli da su je već pretražili, njeno ponašanje se u potpunosti promijenilo.

– Izgubila je boju u licu, kršila je ruke, postala je jako nervozna.

Kada su istražitelji stigli u kuću, detektivka Caroline MacDonald je u gostinjskoj sobi pronašla dvije velike kutije umotane u više plastičnih vreća za smeće. Kada je htjela pogledati šta je unutra, prepoznala je miris raspadanja tijela, pa je pozvala patologa.

Kutije su prevezene u mrtvačnicu, a u njima su pronađeni ostaci Danielovog tijela.

Forenzički patolog je rekao da su dijelovi tijela biti umotani u osvježivače zraka, a stavila je i mirisne kuglice kako bi prikrila miris raspadanja tijela.

Također, pronašli su žensku torbu. U njoj su bili lobanja i čeljust.

Zaključili su da je Daniel ubijen, a toksikološki nalazi su pokazali da je u njegovom tijelu bilo i narkotika, poput amfetamina.

Potroti je trebalo dva sata da osude Lorettu za ubistvo prvog stepena. Sada se suočava s mogućom kaznom doživotnog zatvora, a presuda treba biti izrečena idućeg mjeseca, piše “Doznajemo“.

cure.ba

Komentari

komentara