Magazin

Strašno! – Tinejdžerica nije očekivala šta će se dogoditi nakon objave ove fotografije!

Napisao admin

Tinejdžerica iz američke savezne države Ohio razočarana je Instagramom jer joj je, tvrdi, uklonio fotografije s profila i to samo zato što je punašna.


Tinejdžerica (Foto: Ekskluziva)

– Ja sam velika djevojka i ponosna sam na svoje obline – kazala je Samm Newman koja je utočište od vršnjačkog izrugivanja pronalazila na popularnoj društvenoj mreži gdje je sedmicama bez cenzure objavljivala poluobnažene fotografije, piše ABC News. Djevojka se fotografirala u grudnjaku i kratkim hlačama za što je dobila pohvale mnogih korisnika popularne stranice.

– To je bilo moje sigurno mjesto jer sam na njemu mogla dijeliti što sam željela – rekla je 19-godišnjakinja koju je prošlog vikenda ondje gdje se najmanje nadala dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, Instagram joj je zbog fotografija zabranio pristup. Kada se pobunila i upitala zbog čega su njezine fotografije neprimjerene jer se na stranici nalaze i one s oskudnije odjevenim ženama, Instagram joj se ispričao te vratio profil. No Samm nije zadovoljna.

– Učinili su to samo zato što sam korpulentna. Diskriminirali su me zbog veličine – kazala je djevojka koja će i dalje utjehu pronalaziti na omiljenoj stranici.

vecernji.hr

Komentari

komentara