Magazin

Pogledajte kakva vas sedmica očekuje – Romantika za Blizance i Djevice, nervoza za Lavove…

Napisao admin

Čeka nas još jedna uzbudljiva nedjelja. Kako biste saznali hoće li nam zvijezde biti naklonjene ili će nam “zabiberiti čorbu” pročitajte ovaj tekst.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Vodolija

Ljubav i odnosi

Početak vaše vladavine unosi pozitivne promene u vaš emotivni život. Nećete više biti toliko povučeni. Osetićete porast želje za druženjem pa ćete slobodne trenutke provoditi u izlascima i na društvenim okupljanjima. Samcima će se udvarati tajanstvena osoba, ali nemojte da joj pružate priliku ukoliko vam intuicija govori suprotno.

Novac i obaveze

Imate više hrabrosti i samopouzdanja pa ćete odvažnije donositi poslovne odluke. Ne bojte se neuspeha jer ste spremni da uložiti mnogo truda i energije u rešavanje teškoća sa kojima ćete se susresti. Povoljno je razdoblje za traženje posla, ulazak u nove poduhvate ili osamostaljivanje. Preuzmite inicijativu

Zdravlje i lepota

Imate više energije i ugodnije se osećate u svojoj koži. Vodite ispunjen i aktivan život u kojem nema mesta brigama.

Ribe

Ljubav i odnosi

Skloni ste samoći i teško se otvarate pred nepoznatim ljudima. Čak ni najbližima nećete dozvoliti pristup u vaš unutrašnji svet. Osećate da ste nešto pogrešno uradili. Pokažite više spremnosti na razgovor i izbegnite probleme. Oni koji su samci maštaju o idealnoj ljubavi.

Novac i obaveze

Rad vas umara i teško se nosite sa stresnom situacijom na poslu. Ne znate da se izboriti za sebe pa manje sposobne kolege dobijaju nezasluženu pažnju, dok vi ostajete u njihovoj senci. Nedostaje vam samopouzdanje i odvažnost da biste započeli da ostvarujete poslovne ciljeve.

Zdravlje i lepota

Lako se umarate i stalno ste pospani. Čuvajte energiju i nemojte da se opterećujte napornim i nevažnim obavezama.

Ovan

Ljubav i odnosi

Društveni život će vam procvetati, što će vam skrenuti misli sa ljubavnih i poslovnih problema. U razgovoru s prijateljima i susretima sa zanimljivim osobama pronalazićete poseban užitak. Volite da se oko vas stalno nešto događa pa ćete inicirati izlaske, obilaziti koncertna i društvena događanja i rado diskutovati sa ljudima koji dele vaše interese.

Novac i obaveze

Vaša uloga u kancelariji postaje sve značajnija. Vršite uticaj na saradnike koji u vama vide svojevrsnog vođu pa vam neće biti teško da ih nagovorite da vam se pridruže u ostvarivanju ideja. Ove nedelje ćete se više angažovati i u radu udruženja, organizacija ili klubova čiji ste član. Jasno se zalažete za svoje ciljeve i pritom ne priznajete poraz.

Zdravlje i lepota

Živite aktivno i ubrzano i ne štedite se. Ako malo ne smanjite ritam, nećete moći da izbegnete umor i nervozu. Sredinom nedelje klonite se potencijalno opasnih radnji.

Bik

Ljubav i odnosi

Nemate strpljenja za bližnje. Njihovi zahtevi za vas su gnjavaža pa će u vašem domu vladati napeta atmosfera. Popularna i uticajna osoba iz vaše okoline pokušava da vas zavede. Iako vam njena pažnja godi, niste sigurni da li vam je privlačna. Pokušaćete da je držite na distanci dok ne budete sigurni u svoja osećanja.

Novac i obaveze

Niste zadovoljni svojom ulogom u poslovnim događanjima. Smatrate da se vaše mišljenje ne ceni i da priliku za napredovanje dobijaju manje sposobni saradnici koji su bliski sa šefom. U takvim uslovima nećete biti motivisani za rad. Uložite više truda u posao i naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje i lepota

Nemojte previše da se iscrpljujete. Stresan ritam života ostaviće traga na vašem zdravlju pa je nužno da izbegavate dodatne napore. Opustite se jogom ili šetnjom.

Blizanci

Ljubav i odnosi

Ulazite u uzbudljivo razdoblje u kojem vam neće nedostajati ljubavnih prilika. Samcima će česti izlasci, putovanja i pohađanje tečaja biti idealna prilika da steknu prijateljstva sa ljudima koji će ih oduševiti svojim načinom razmišljanja. Odnos koji započne kao prijateljstvo, u kratkom roku mogao bi da se razvije u romantičnom pravcu.

Novac i obaveze

Uživate u učenju i novim izazovima. Ne ograničavate se isključivo na zadatke koji su u opisu vašeg radnog mesta, već se zanimate i za mnoga druga područja. Svesni ste da vam svestranost i široki spektar znanja mogu samo pomoći u karijeri. Mnogi će ozbiljnije razmatrati opciju daljeg školovanja ili rada u inostranstvu.

Zdravlje i lepota

Vedri ste i optimistični pa se lakše nosite sa izazovima svakodnevice. Očekuje vas poboljšanje zdravstvene situacije i povlačenje simptoma koji su vas zadnjih nedelja mučili.

Rak

Ljubav i odnosi

Iako će tenzija u braku popustiti, i dalje osećate da sa partnerom ne možete da razgovarate. Umesto da jedno drugome budete podrška, među vama vlada rivalitet pa se češće svađate i ne možete ni oko čega da se dogovorite. Slobodnim Rakovima samoća sve teže pada. Mogli biste da se spetljati sa nekim ko vam nije naročito privlačan u želji da odklonite osećaj usamljenosti.

Novac i obaveze

Ove nedelje ćete se baviti rešavanjem imovinsko-pravnih pitanja. Mogli biste da dobijete rešenje o porezu ili opomenu koja će zahtevati hitnu naplatu. Snalažljivi ste pa ćete uspeti da dođete do potrebnog novca. Nemojte da pozajmljujete novac nekome ko nije pouzdan, ali isto tako ni sami nemojte da tražiti pozajmicu ako niste sigurni da ćete moći na vreme da je vratite.

Zdravlje i lepota

Podložni ste stresu i nerviranju. Budite oprezni prilikom bavljenja sportom jer bi nespretan pad ili povreda mogli da vam stvore neprijatnost.

Lav

Ljubav i odnosi

Niste zadovoljni svojim ljubavnim životom. Nervozni ste i nestrpljivi, a zbog nepromišljenog ponašanja mogli biste da ugrozite odnos sa partnerom. Izbegavajte da donosite važne odluke usijane glave, jer ćete brzo uvideti da ste pogrešili. Samci, nemojte davati lažne nade osobi prema kojoj nemate ozbiljne namere. Najpoštenije je da od početka budete iskreni u vezi svojih osećanja.

Novac i obaveze

Tvrdoglavi ste i nepopustljivi,ali ovonedeljne poslovne prilike zahtevaće više prilagođavanja. Izbegavajte upuštanje u sukob sa kolegama i nadređenima, jer ćete izvući deblji kraj. Neka poslovna partnerstva bi mogla da se nađu pred raskidom, ali nemojte da donosite važne odluke u afektu. Razmišljajte dugoročno i budite spremniji na kompromis.

Zdravlje i lepota

Nervoza koju osjećate ispoljit će se u vidu nesanice ili glavobolje. Bavite se opuštajućim aktivnostima i odvojite svakog dana barem malo vremena samo za sebe i svoje potrebe.

Devica

Ljubav i odnosi

Premda inače ne volite da mešati ljubavni i poslovni život, privlačni kolega će vam toliko zavrteti glavu da nećete isključiti tu mogućnost. Učestalo druženje nakon radnog vremena zbližiće vas i pokazati da biste mogli dobro da funkcionišete kao par. Ako ste u vezi, članovi porodice vam zameraju što ste opterećeni poslom. Ljutiće vas to što vam ne pružaju više podrške.

Novac i obaveze

Sve je više posla, a većina dodatnih zaduženja pada na vaša leđa. Laska vam što ste šefova osoba od poverenja, no to će istovremeno značiti i ostanak na poslu i nakon radnog vremena, umor i iscrpljenost. Ipak, dobra organizacija omogućiće vam da izbegnete zaostatke pa ćete sjajnim rezultatima učvrstiti svoju poslovnu poziciju.

Zdravlje i lepota

Pazićete na zdravlje i nastojaćete da vitaminima i dodacima ishrani ojačati imunitet. Pravi je trenutak da objavite rat cigaretama ili se upišete u teretanu.

Vaga

Ljubav i odnosi

Slobodne Vage osećaju se spremne za uvođenje pozitivnih promena u sentimentalni život. Otvorenije pristupate zanimljivim osobama koje želite bliže da upoznate, pri čemu se oslanjate na svoj urođeni šarm i ljupkost. U jednom trenutku zadovoljni ste svojom vezom, a već ćete u idućem osetiti potrebu za begom.

Novac i obaveze

Pred vama je zanimljiva i dinamična nedelja koja će obilovati novim poslovnim mogućnostima. Ne bojte se da preuzmete inicijativu i boriti se za svoje ciljeve, a upravo će hrabrost i spremnost na rizik biti glavne predispozicije za uspeh. Posebno zapažene rezultate postižu Vage koje se bave nuzikom, umetnošću ili rade sa decom. Kreativni ste i puni inspiracije, što će vam osigurati pažnju novih klijenata.

Zdravlje i lepota

Poseta frizerskom ili kozmetičkom salonu urodiće plodom. Lepši izgled ispuniće vas samopouzdanjem i osigurati vam obilje komplimenata.

Škorpija

Ljubav i odnosi

Nervozni ste zbog poslovnih problema,a članovi porodice ne pružaju vam podršku. Nećete imati dobru komunikaciju sa bližnjima, a česte svađe navodiće vas da vreme provodite van kuće. Umesto da se inatite i izbegavate rasprave o problemima, priznajte svoj deo krivice i pružite ruku pomirenja. Porodičnoj situaciji pogodovaće ako sve zaraćene strane pokažu spremnost na kompromis.

Novac i obaveze

Rastrzani ste i teško vam je da se usredsredite na posao. Pravite početničke greške, zaboravljate na dogovore i donosite pohrešne odluke, stoga je važno da se više oslanjate na tuđu pomoć. Nemojte tvrdoglavo da insistirate na tome da sve možete sami, jer će vam ovonedeljne okolnosti dokazati da to nije istina. Opreznije upravljajte novcem i izbegavajte veća ulaganja.

Zdravlje i lepota

Ojačajte imunitet zdravijom i kvalitetnijom prehranom. Jedite više svežeg voća i povrća i počnite da konzumirate integralne žitarice.

Strelac

Ljubav i odnosi

Izlasci i provodi ove nedelje biće visoko na vašoj lestvici prioriteta. Bračni partner neće biti oduševljen vašim čestim boravkom van kuće, ali prestaće da se ljuti, ako ga više uključite u svoj društveni život. Pred samcima su uzbudljivi dani. Nova poznanstva sklapate na svakom koraku, a jedan naoko nevažan susret mogao bi u velikoj meri da obeleži vaš život.

Novac i obaveze

Puni ste energije i dobro se snalazite u stresnim situacijama. Nadređeni će biti posebno zadovoljni vašim učinkom pa bi mogli da vam ponude bolje radno mesto, koje će uključivati mnoge povlastice. Najbolje rezultate postižete u poslovima koji zahtevaju istančane komunikacijske veštine i rad sa klijentima. Moguć je odlazak na kraći poslovni put.

Zdravlje i lepota

Uživate u sportskim aktivnostima i zdravije se hranite. Ako biste odbacili i poneku štetnu naviku, zdravstvena situacija bi bila znatno povoljnija.

Jarac

Ljubav i odnosi

Jarci koji su u vezi sa voljenom osobom će planirati zajedničko useljenje ili će na neki drugi način učvrstiti vezu. Oboje ste željni sigurnosti i zadovoljni ste pažnjom koju dobijate u vezi pa će veridba ili planiranje zajedničkog života biti logičan korak. Slobodnima će se svideti uspešna i popularna osoba koju će pokušati da impresioniraju na razne načine.

Novac i obaveze

Povoljne finansijske vesti popraviće vam raspoloženje. Obradovaće vas vest o povišici, jednokratnom bonusu ili će vam biti vraćen dug koji ste već otpisali. Dovoljno ste pametni i sposobni da znate kako dobijeni novac ne smete uludo da potrošite. Poslovi i ulaganja u koja se ove nedelje budete upustili pokazaće se dugoročno isplativim.

Zdravlje i lepota

Povoljno je vreme za sve estetske zahvate. Mnogi će promeniti frizuru ili imidž, što će naići na odobravanje okoline.

tportal

Komentari

komentara