Magazin

Adil Maksutović – Uskoro će sve biti jasno, stavljen sam na stub srama bez ijednog dokaza!

Napisao admin

Adil Maksutović se oglasio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.Njegovo saopštenje prenosimo u potpunosti.


Adil Maksutović (Foto: Kurir)

“Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez i jednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski i bez svedoka koji su sve to videli i policiji potvrdili. Da li se neko od Vas zapitao zašto nije niko od “novinara” objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine koje nažalost zaista imaju žrtve nasilja u porodici. Kada se nekoj ženi to desi, Urgentni centar ili neka druga zdravstvena ustanova su dužni po zakonu da obaveste policiju, što u ovom slučaju nije bilo učinjeno jer je nalaz lekara bio bez i jedne lake, a kamoli teške telesne povrede. Takozvani novinari koji su me osudili na vešanje ispred Terazija su prvo trebali da provere krucijalne činjenice jer mi se stavlja na teret ozbiljno krivično delo koje se nikada nije ni dogodilo. Pretpostavljam da “žuta štampa” za tako “monstruozne” i pompezne naslove ima interes finansijske prirode, jer koliko čujem ovih dana prodaju im se novine “k’o alva”.

 

Zapitajte se zašto “Politika” ili “Novosti” nisu pisali o tom navodno nemilom događaju koji je uzburkao javno mnjenje cele bivše Jugoslavije? Pa takva vest je za rubriku “hronika”, a ne “zabava”! Siguran sam da nisu objavili zato što su to ozbiljne medijske kuće koje ne iznose tako gnusne laži i klevete, zato što su profesionalci i verovatno zato što ih ne interesuju gradske trač priče, jer ima mnogo ozbiljnijih tema u društvu. A verujem da njihove pravne službe veoma dobro poznaju zakon i da su svesni posledica ako se iznese tako brutalna neistina.

 

Čak i oni koji su jedva čekali da me dočekaju na nož, biće iznenađeni kada razotkriju istinu.

U pravnoj državi, na sreću, ne presuđuju tabloidi nego nadležni državni organi. A ti isti tabloidi će krivično odgovarati za narušavanje mog ugleda, uvrede časti, nanošenje duševne boli meni, mojoj porodici i najboljim prijateljima, kao i za materijalnu štetu koja mi je naneta ovom medijskom hajkom i javnim pozivom na otkazivanje mojih ranije zakazanih nastupa.

 

U ovom najtežem periodu moga života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji.

 

Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji likuju, kritikuju i pljuju do juče “brata Adila”. Na ostale tv zvezde koje inače ne poznajem (reality program stars) uopšte se ne ljutim jer su dokazali samo ko su oni zapravo. To su veliki “humanisti” koji bi da linčuju, kastriraju i doživotno zabrane moje pojavljivanje u medijima.

Neka vam je na čast.

 

Hvala svim fanovima na podršci.

Adil Maksutović

puls

Komentari

komentara