Magazin

Skupo zadovoljstvo – Visoki napon: Seka Aleksić strujom zateže guzu!

Napisao admin

Seka Aleksić ima zategnutu zadnjicu zahvaljujući Nikoli Tesli.


Seka Aleksić (foto: puls)

Pjevačica već neko vrijeme posjećuje fitnes studio u Balkanskoj ulici u samom centru Beograda, gdje koristi posebne strujne metode uz koje mršavi i zateže svoje tijelo. Jeste da je preznojava i muž Veljko Piljikić napornim treninzima u teretani, ali zahvaljujući i vlasniku studija ona nikad bolje nije izgledala.

Posebne metode

Pjevačica već nekoliko mjeseci skoro svakog dana dolazi kod njega na tretmane.

– Seka se nedavno na Tviteru pohvalila svojom novom linijom i oblom, zategnutom zadnjicom. Pored treninga u teretani i kik-boksa, ona redovno posjećuje jedan studio gdje mršavi i zateže se pomoću struja. Takođe, nju vlasnik tog studija propušta kroz svoje ruke. Masira je, „lomi joj kosti“ i isteže je. On ima posebne metode koje su bolne, ali veoma efikasne – priča jedna Sekina prijateljica.

Skupo zadovoljstvo

Za ovaj vid zatezanja tijela folk zvijezda debelo driješi kesu. Ona po jednom tretmanu od sat vremena plaća čak 60 evra.

– Seka ne žali pare za dobar izgled. Želi na ovaj način da bude u top-formi, a ne da posjećuje estetskog hirurga. Seka je mnogo smršala, ali je nekoliko kilograma vratila tokom odmora na Kipru, zbog čega je sad pojačala tretmane – završava Sekina prijateljica.

kurir

Komentari

komentara