Magazin

Horoskop za 10. mart – Djevica će imati problema sa zdravljem, Vaga flertuje sa nekim iz bliskog okruženja, a Ovan treba da izbjegava pojavljivanje u javnosti

Napisao H. H.

San je ono što se želi, a život je buđenje.

OVAN

POSAO: Nepovoljan je dan za komunikaciju sa predstavnicima sedme sile. Bilo bi dobro da izbjegnete pojavljivanje u javnosti jer su velike šanse da ostavite nepovoljan utisak.

LJUBAV: Brak je stabilan, ali se u blizini vaše partnerke nalazi osoba koja želi da je osvoji. Nema pokazatelja da druga strana može da vam ugrozi brak, ali može da izazove ljubomoru.

ZDRAVLJE: Imate odličan imunitet. Organizam je jak i pod zaštitom tako da vas ne očekuju nikakvi ozbiljni zdravstveni problemi. Ako vas zanima trudnoća iskoristite današnji dan.

BIK

POSAO: Posao ste apsolvirali i on se odvija po planu. Razmišljate da je vrijeme za poslovne promjene i nove izazove. Imate utisak da ste spremni da započnete privatni biznis.

LJUBAV: Emotivno ste zainteresovani, ali pasivni. Imate redovnu komunikaciju sa simpatijom, ali od druge strane očekujete inicijativu po pitanju ulaska u vezu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da nešto posebno preduzimate u cilju održanja zdravlja. Imunitet je jak. Bilo bi dobro kada bi bili fizički aktivniji.

BLIZANCI

POSAO: U slučaju da ste privatnik konačno ćete riješiti sudski spor u svoju korist. Ukoliko posao ima veze sa medijima ostavljate odličan utisak u javnosti.

LJUBAV: Zaljubljeni ste, ispunjeni, zadovoljni. Ne možete da nađete nijednu manu ili nedostatak voljenoj osobi. Smatrate je idealnom, baš kao vašu vezu.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas nikakvi problemi na polju zdravlja. Organizam vam je snažan, imunitet naglašen. Fizički ste aktivni što dodatno pospješuje vaše ionako dobro stanje.

RAK

POSAO: Očekuje vas period povećanog obima posla. Srećom ste dobro organizovani, ne upadate u paniku i sve obaveze odrađujete profesionalno i na vrijeme.

LJUBAV: Toliko ste zadovoljni vezom da razmišljate o braku i djeci. Partner se za sada ne izjašnjava po tom pitanju. Jako ste se vezali za partnera i želite da veza napreduje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom prolaznog tipa. Problem nastaje na nervnoj bazi, pa kada se budete stabilizovali i problem će proći. Nema potrebe za upotrebom lijekova.

LAV

POSAO: Vaše samopouzdanje je na silaznoj liniji. Na poslu vas očekuje puno teškoća koje ne uspijevate da rešite što prolongira realizaciju poslovnih planova.

LJUBAV: Emocije su vam proradile, ali ih krijete od okoline. U toku je tajni flert u kome maksimalno uživate. Ne želite da iko sazna za ova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Očekuje vas pad raspoloženja. Osjećate se neuspješno jer niste riješili probleme na poslu. Moguć je gubitak apetita psihosomatskog tipa. Ovo neće dugo trajati.

DJEVICA

POSAO: Prilično ste napeti na poslu. Posao se ne odvija na očekivani način. Iskrsavaju neplanirane teškoće koje usporavaju proces rada. Brinete što ne uspijevate da ih prevaziđete.

LJUBAV: Bračnom partneru je potreban jedan pogled na vas da bi znao u kakvom ste raspoloženju. On je pun podrške i pokušava da vas opusti. Vjeruje da preterujete sa poslom.

ZDRAVLJE: Dešavanja na poslu uzimate previše lično. Neraspoloženi ste i patite od manjka samopouzdanja. Ne treba da budete tako strogi prema sebi. Sjetite se svojih uspeha.

VAGA

POSAO: Privatni biznis se ne razvija u željenom pravcu. Štaviše, prisutni su problemi koje ne uspijevate da riješite, posao stagnira, a vi se jako loše osjećate zbog trenutne poslovne situacije.

LJUBAV: Jako vam prija flert. Ne želite da priznate sebi da situacija nije toliko neozbiljna kako je predstavljate. Zainteresovani ste i trudite se da drugu stranu ,,slučajno’’ sretnete.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nema loših dešavanja. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili bolestni ili ste još uvijek na terapiji slijedi vam evidentno poboljšanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslu nema značajnijih dešavanja. Sve držite pod kontrolom. Maksimalno ste skoncentrisani da obaveze i uspješno ih obavljate. Zadovoljni ste situacijom na poslu.

LJUBAV: U emotivnom smislu ste prezadovoljni. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom i da joj pokažete koliko su duboke i iskrene vaše emocije.

ZDRAVLJE: Organizam vam je snažan. Imate jako odgovoran odnos prema njemu. Radite sve što je u vašoj moći da održite zdravlje i u tome i uspevate.

STRIJELAC

POSAO: U slučaju da ste privatnik očekuje vas komunikacija sa strancima. Iskreno se nadate da će doći do zajedničke saradnje. Nemojte biti nestrpljivi. Druga strana želi da vas provjeri.

LJUBAV: Imate potrebu da vrijeme provodite isključivo sa voljenom osobom. Planirate kraći put na kome ćete se posvetiti jedno drugom. Unaprijed se radujete putovanju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Malo ste opušteni kada je hrana u pitanju pa se može desiti da pretjerate sa njenim unosom. Generalno se ne vide neki ozbiljni zdravstveni problemi.

JARAC

POSAO: U slučaju da ste privatnik prezadovoljni ste situacijom na poslu, kolegama i rezultatima rada. Vaš cilj je da poboljšate finansije u što kraćem vremenskom periodu.

LJUBAV: Veza ne napreduje najbolje. Vi ste prilično pasivni i stidljivi, dok druga strana ima sličan problem. Ne snalazite se najbolje u sferi ljubavi, ali ne odustajete od veze.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam je u padu. Imate subjektivan i privremen utisak da ste neuspješni. Nije vam jasno šta treba da uradite da bi se osjećali bolje u psihološkom smislu.

VODOLIJA

POSAO: Na poslu vas očekuju problemi koje ne uspijevate da riješite. Nemate snagu da se suočavate sa njima. Sem toga, niste čak ni sigurni da li možete da ih riješite.

LJUBAV: Imate intenzivnu komunikaciju sa simpatijom. Nijedno od vas dvoje još uvijek nije spomenulo vezu. Uplašeni ste da zbog toga druženje ne ostane na nivou prijateljstva.

ZDRAVLJE: Psihološki ste u debelom minusu. Razmišljate negativno po pitanju posla, zdravlja, finansija. Nisu stvari toliko crne nego ih vi tako percipirate.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste privatnik očekuje vas uspješan dan. Posao toliko dobro ide da se predstavnici medija interesuju za vas. Ponosni ste na uspjeh i pristajete na razgovor.

LJUBAV: Sa partnerom niste na istoj talasnoj dužini. Njemu je potreban razgovor, razmjena misli, intelektualna interakcija. Vi želite zagrljaj, emociju, ljubav.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Organizam je jak, u fazi regeneracije. Jako vam prija odmaranje. Možete se odlučiti za odlazak na masažu ili plivanje radi relaksacije, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara