Magazin

Vladavina Riba do 21.03. – Blizanci ne skrivajte svoje želje, Djevice pokažite emocije

Napisao H. H.

Sezona Riba počinje 19. februara ulaskom Sunaca u znak Riba i trajeće sve do 21. marta.

Ribe su vodeni znak i njima vlada planeta Neptun što čini Ribe emocionalnim , intuitivnim , prilagodljivim, maštovitim i kreativnim. U ovom periodu kreativna, brižna i intuitivna energija Riba će se nalaziti svuda oko nas.

Na svakoga će ta energija različito uticati, a u nastavku pročitajte kako će uticati na svaki znak zodijaka. Ovan: U Ovnovima će se u ovom periodu probuditi potreba da izraze svoja osjećanja. Ovnovi će za vrijeme vladavine Riba posvetiti mnogo pažnje svom partneru, ali i svima onima koje vole i koji su im dragi.

Pijte 1,5 čašu prije spavanja i gledajte kako se kilogrami tope!
MaxxFit

LA Artist Reimagined Versions Of Lion King Characters
Zestradar
Mgid
Bik: U ovom periodu u vam a će se probuditi one emocije koje niko neće moći da razumije osim vas samih. Mnogi bikovi bu u ovom periodu mogli učvrstiti svoju vezu sa partnerom, a oni koji su slobodni će biti veoma zanimljivi osobama suprotnog pola, piš e”Infpult“.

Blizanci: Vaše komunikacione vještine koje će bit pomiješane sa intuitivnom energijom Riba će vas dovesti do novih nivoa razumijevanja u odnosima, b ilo da se radi o vašem partneru ili odnosu sa prijateljim a i porodicom.

Veoma je važno da u ovom periodu mislite na sebe i ne skrivate svoje želje i potrebe. Rak: Ranjivost ponekad može biti zastrašujuća, ali kada naiđete na empatiju, donjeće vam utjehu i moći ćete da se povežete sa ljudima koji vas okružuju bez problema

Lav: Za Lavove bi bilo dobro da ovu energiju koju nam donosi vladavina Riba, iskoriste za razmišljanje i unutrašnje istraživanje. Važno je da posvetite m alo vremena sebi. Djevica: Ribe su vaš sestrinski znak jer ste tačno jedna nasuprot drugoj na horoskopskom kalendaru.

Sezona Riba dobar je podsjetnik da skrenete više pažnje na svoju kreativnost i svoje emocije jer ste toliko često zaokupljeni svojim dužnostima ili brinete o drugima. Vaga: Za Vage bi bilo dobro da se u ovom periodu posvete malo sebi, da stvorite unutrašnju ravravnotežu jer ćete samo na taj način moći pomoći i sebi i drugima.

Škorpija: Vaša intuicija će viti posebno izražena u ovom periodu, zato nemojte da zanemarujete svoj unutrašnji glas. Upravo on vam može pomoći da krenete u smijeru u kojem želite ići. Strijelac: Vladavina Riba za vas će donijeti mnogo duhovn osti i mašte.

Pokušajte da nađete svoj unutrašnji mir, i ako još uvijek niste, okušajte se u meditaciji. Jarac: Jarčevi su skloni da svoja osjećanja zadržavaju za sebe, ali to u ovom periodu neće biti slučaj. Bićete mnogo otv oreniji prema drugim ljudima, što vam može donijeti mnoga lijep poznanstva pa ljubav.

Vodolija: Energija koja se bude pojavila u ladavini Riba će vas podstaći da više volite i cijenite svoju samostalnost, iako ste vi veoma društven znak. Ovo je period u kome ćete učvrstiti neke emocionalne veze, ali ćete neke morati i prekinuti.

Ribe: Ovo je vaš mjesec, a vaša energija će u ovom periodu biti veoma izražena. Pokušajte da budete otvoreniji i da više komunicirate sa drugim ljudima. Trudite se da radite one stvari koje volite i koje vas čine srećnima.

Komentari

komentara