Magazin

Dnevni horoskop za 17. oktobar 2020:

Napisao H. H.

Bik očajan zbog para, Blizanci se svađaju sa kolegama, Lav ambiciozan

OVAN

Imate lošu saradnju sa kolegama. Ne uspevate da nađete zajednički jezik niti rešenje za poslovne probleme. Niste sigurni u emocije voljene osobe. Pravite problem tako gde ga nema. Što se tiče zdravlja razdražljivi ste.

BIK

Finansijka situacija nije onakva kakva bi želeli da bude. Nedostaje vam finansijska sigurnost . Razmišljate šta da uradite povodom ovog problema. Emotivno ste u potpunosti ispunjeni. Na polju zdravlja prisutni su problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Ne uspevate da nađete zajednički jezik sa kolegama. Ideje koje smatrate genijalnim, druga strana sa gnušanjem odbija što vam smeta. Osobi koja vam se dopada ne uspevate da priđete. Zdravlje je solidno.

RAK

U nezgodnoj ste situaciji na poslu. Nadređeni želi vaše mišljenje o njegovim idejama koje vam deluju diletantski. Iznenadno poznanstvo budi u vama potisnute emotivne potrebe. Stigao vas je umor.

LAV

Prilično ste vredni i ambiciozni. Radite na rešavanju starih problema i sigurni ste da ste na pravom putu da ih rešite. Simpatija vas smara pričom i odbijate predlog da se nađete. Osećate da vam je potrebno da se dobro odmorite.

DEVICA

Dobijate novu poslovnu ponudu. Toliko ste oduševljeni njome pa je prihvatate odmah. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Davno niste sreli osobu koja vam se dopadal na prvi pogled. Cirkulacija nije najbolja.

VAGA

Fokusirani ste na uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima. Komunikacija nije najbolja, ali vi na suptilan i uporan način uporno gurate ka svojim ciljevima. Emotivno ste nezadovoljni. Imate utisak da je odnos ušao u kolotečinu. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Ne dopada vam se situacija na poslu. Prinuđeni ste da odradite obaveze na način koji vam se ne dopada. Jedina stvar koja vas čini srećnom je tajna veza. Nestrpljivo čekate sastanak. Zdravlje je solidno.

STRELAC

Očekuju vas problemi sa finansijama. Oni će negativno da se odraze i na poslovne planove. U emotivnom smislu nemate nikakva očekivanja niti aspiracije. Prija vam samoća. Što se tiče zdravlja moguć je disbalans hormona.

JARAC

Prilično ste tvrdoglav i ne uspevate da postignete poslovni dogovor. Reč kompromis nije u vašem rečniku. Emotivno ste zadovoljni. Imate potrebu za intenzivnim odnosom. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.

VODOLIJA

Potrebna vam je pauza od obaveza. Imate utisak da su sve brige na vašim leđima. Partner ne razume kako vam je. Zbog toga oslažete sastanak sa njim. Duhovno ste klonuli i u suštini vam najviše treba odmor.

RIBE

Nepovoljnu poslovnu situaciju prihvatate suviše lično, kao da ste isključivo vi odgovorni za neuspeh. Emotivno ste zadovoljni. Voljena osoba prepoznaje vaše neraspoloženje i pokušava da vas ohrabri. Umorni ste,piše Stil

Komentari

komentara