Magazin

Dnevni horoskop za 18. septembar 2020:

Napisao H. H.

Ovan je odličnog zdravlja, Blizanci moraju konačno da se pokrenu, Rak da pripazi na količinu hrane

KOMENTARI

OVAN

Ovo je odličan dan za samostalno obavljanje poslovnih obaveza s obzirom da nećete biti raspoloženi za timski rad i komunikaciju. U emotivnom smislu uživaćete u komunikaciji i intimi sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.

BIK

Odličan dan za finansije i posao. Priliv novca pozitivno utiče na poslovnu motivaciju. Emotivno ste prilično otvoreni i raspoloženi za intenzivno druženje sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju osećate se snažno.

BLIZANCI

Problemi na poslu utiču na pad samopouzdanja. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana pa satisfakciju nalazite u sferi ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju ulenjili ste se i ne krećete se uopšte što će vremenom dovesti do određenih posledica.

RAK

Osećate se prilično uspešno na poslu pa se može desiti da obećate i više nego što možete da uradite. Ljubav vam je rak rana i prošlost vam ne izlazi iz glave. Pripazite na ishranu jer je dan povoljan za prejedanje.LAV

Poslovno ste nezadovoljni i imate utisak da loš poslovni period nikad neće proći. Emotivno ste zadovoljni i sledi vam prelep susret sa partnerkom. Leđa su vam osetljiva, naročito donji deo gde su mogući i bolovi.

DEVICA

Ovo je povoljan dan za dobijanje nove poslovne ponude što će pozitivno uticati na raspoloženje. Imate osećaj da vam ljubav ne ide i u pravu ste oko toga. Na polju zdravlja jajnici su osetljivi.

VAGA

U toku je odličan dan za umetnička ostvarenja. U emotivnom smislu ste neopušteni, neprilagođeni i imate potrebu da radite stvari iz inata. Fizički se dobro osećate, a prijala bi vam šetnja pored vode.

ŠKORPIJA

Poslom ste nezadovoljni i potrebno je da na staložen način prihvatite da nije svaki period povoljan za posao. Emocije su vam proradile tako da imate potrebu da budete sa partnerkom što više. Nadbubrežne žlezde su osetljive.
STRELAC

Prilično ste nervozni tako da možete ući u iznenadni i neplanirani sukob sa nekim kolegom. Emotivno ste u totalnom daunu i ne želite niti da komunicirate niti da se viđate sa ljudima. Nervi su osetljivi što može dovesti do nervoze ili svađe.

JARAC

Otvorenog ste uma i prihvate sa zadovoljstvom sugestije nadređene osobe. Emotivno ste zainteresovani, ali ljubomorni što će dovesti do pravljenja nepotrebne, preterane, ljubomorne scene. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Umorni ste od poslovnih obaveza i prijao bi vam odmor. Zbog poslovnih obaveza trpi i vaš emotivni život u smislu da vam danas ne prija ni druženje sa voljenom osobom i prijateljima. Sem umora, zdravlje je zadovoljavajuće,piše Stil

RIBE

Posao vam ide od ruke: vredni ste, raspoloženi za rad i zadovoljni kako realizacija poslovnih planova teče. Emotivno ste prazni i nezainteresovani za druženje i komunikaciju sa najbližima. Zdravlje je odlično.

Komentari

komentara