Magazin

Horoskop za utorak 23. juni: Blizanci nalaze ljubav na neobičnom mjestu, Strijelčevi će dobiti jednu dobru vijest

Napisao H. H.

Šta nam zvijezde danas poručuju?

OVAN
LJUBAV: Stabilnost i pozitivna dešavanja u ljubavnom životu. POSAO: Više nećete morati da brinete zbog iznenadnih nepovoljnih obrta u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Partner bi mogao da vas finansijski podrži ili barem da vam pokloni nešto od vrijednosti. POSAO: Možete donijeti dobre odluke. Povoljan period za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Možete naći osobu koja će vam se dopasti na nekom javnom skupu. POSAO: Napredak i dobre prilike u sferi finansija i u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Odlično.

RAK
LJUBAV: Imaćete utisak da se klima u vašem ljubavnom životu popravlja. Ostvarit ćete više zanimljivih kontakata. POSAO: Uvećan obim posla i dobra zarada. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Biće dosta dešavanja i planova za izlaske. Dobro ćete se zabaviti, ali nećete naći ljubav. POSAO: Moguća je dobit ako se bavite trgovinom ili administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA
LJUBAV: Lakše će vam biti da razvijete osjećanja prema nekom ko je daleko nego prema nekom iz svog okruženja. POSAO: Pratit će vas dobar glas, što je uvijek dobro za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Imat ćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete ostvariti izvestan uspjeh ako obratite više pažnje na marketing i samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Nećete biti toliko raspoloženi za ljubav koliko će vam biti bitno da ostvarite prijateljski odnos sa ljudima oko sebe. POSAO: I dalje je period povoljan za finansije. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRIJELAC
LJUBAV: Ulazite u bolji period kada je ljubav u pitanju, ali ipak ne možete očekivati značajna dešavanja. POSAO: Lako možete dobiti posao koji ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Osjetljivo grlo.

JARAC
LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobama suprotnog pola, ali ne toliko romantična koliko prijateljska. POSAO: Uvećan obim posla i šansa da nađete posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Imat ćete prilike da upoznate privlačne osobe, ali to neće biti ono što vi tražite. POSAO: Doživjet ćete nešto što će vam stvoriti nove mogućnosti. Možete dobiti više ponuda za posao. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Neće vam biti lako da nađete ikoga ko će vas inspirisati. Možda ćete misliti na nekoga ko je daleko. POSAO: Moguć uspeh u sferi finansija. ZDRAVLJE: Prehlada.

Komentari

komentara