Magazin

Horoskop za petak 5. juni: Bika će mučiti stomačne tegobe, Blizance očekuju uzbudljive promjene na polju ljubavi

Napisao H. H.

Šta nam zvijezde poručuju..

OVAN
LJUBAV: Ne očekujte da se danas desi nešto novo ili uzbudljivo. POSAO: Uspjeh u sferi zabave, umjetnosti i uopšte kreativnom radu koji ima veze sa ljepotom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro, piše “Informer“.

BIK
LJUBAV: Imaćete i više prilika za ljubav nego što želite i zbog toga ćete biti na slatkim “mukama”. POSAO: Možete dobiti dobru ideju koja će vas možda i proslaviti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete puni nade i vjere u svetlu budućnost, jer će se dešavati uzbudljive stvari. POSAO: Možda ćete okušati sreću u svijetu sporta ili zabave. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Doživjet ćete izvestan napredak u ovoj sferi. POSAO: Intelektualni rad ili rad u inostranstvu, kao i rad za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Osjetljivo, moguće stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Bićete prijateljski nastrojeni i raspoloženi za ljubav. Gdje god da se pojavite, srešćete nekoga kome ćete se dopasti. POSAO: Moguć je uspjeh u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Alergije.

DJEVICA
LJUBAV: Bićete neodlučni, jer ćete dobiti više primamljivih ponuda ili prilika. Svima ste neodoljivi ovih dana. POSAO: Radit ćete više i napornije od bilo koga drugog. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

VAGA
LJUBAV: Osjetit ćete optimizam zbog nešto povoljnijih okolnosti koje će vas pratiti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac i profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete nestrpljivi da doživite novu ljubav jer osjećate da ja vrijeme za to. POSAO: Nemojte praviti promjene pod uticajem trenutnog lošeg raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

STRIJELAC
LJUBAV: Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom. POSAO: Imaćete dobar dan na poslu i uspostavit ćete zdrav balans između rada i zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Srešćete nekoga s kim ćete imati osjećaj bliskosti od prvog trenutka. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou, ali mogući su manji problemi na radnom mjestu. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete danas trpeti zbog nestabilnosti u odnosu ili nemogućnosti da realizujete prilike koje se nude. POSAO: Problem sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Imat ćete priliku da ostvarite fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Poboljšanje u sferi finansija, ali bez obzira na to budite vrlo ekonomični. ZDRAVLJE: Solidno.

Komentari

komentara