Magazin

3 znaka koje očekuje prava sreća u novembru: Vrijeme je za nove početke – zvijezde su na vašoj strani

Napisao H. H.

Period do 20. novembra obećava uspjeh i sreću. U toku ove dvije sedmice osjetit ćete nalet pozitivne energije i motivacije, pa vam ništa neće biti mrsko da uradite.

Ako ste riješili da započnete neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su zvijezde na vašoj strani, piše “Srbija Danas“.

Ovan

Svaki trud koji uložite će biti primijećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promjeni radnog mjesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.

Potrebno je i malo truda i rada, ali šta god da počnete da radite ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje.

Provodite više vremena sa porodicom. To vrijeme će biti dragocijeno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.

Rak

Možete da se opustite, loš period je iza vas. Naredne dvije sedmice su vam apsolutno naklonjene. Vrijeme je za pozitivne promjene i započinjanje nekih novih stvari.

Osjetit ćete se spokojnije i sretnije u narednom periodu i spremni za potpuno novo poglavlje u životu.

Očekuje vas iznenadni priliv novca.

Vaga

Na poslovnom planu, sve ide kako treba, pa ćete se osjećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju.

U porodici vlada harmonija i prijatna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.

Komentari

komentara