Magazin

Novo godišnje doba im donosi velike životne promjene: 3 horoskopska znaka očekuje vjeridba tokom jeseni 2019. godine

Horoskop - RTL
Napisao H. H.

Nedavno je počela jesen – nekima lijepa, šarena, puna ukusnih plodova, a nekima tmurna, kišovita, hladna. A nekima će ova jesen .donijeti i neke velike životne promjene. Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, velika je vjerovatnoća da ćeš se vjeriti ove jeseni

Zvijezde kažu kako će za ova tri znaka jedan veliki san postati stvarnost. Naime, ove će im jeseni postaviti pitanje svih pitanja – i napokon će se zaručiti s ljubavi svog života.

Vodolija
Posljednjih nekoliko godina su veze Vodolija bile poprilično burne. Nakon puno uspona i padova sada je vrijeme za malo mira. Naime, sve što je vezano uz ljubavni život sada je potpuno harmonično, bez velikih kriza ili iskrica… Sve je u najboljem redu. Zbog toga je konačno vrijeme za sljedeći korak: vjeridba.

Rak
Žene rođene u znaku Raka od malih nogu sanjaju o velikom vjenčanju, o savršenom vjenčanju. Ove jeseni mogli bi da će ti se ostvariti snovi iz detinjstva – čeka te prvi korak prema tome: vjeridba. Žene rođene u znaku Raka jednostavno znaju kad je partner ‘onaj pravi’ i neće oklijevati ni sekunde kad treba da kažu DA.

Lav
Osobe u znaku Lava trenutno uživaju u skladnoj vezi – sve vezano uz ljubav trenutno je savršeno. Naime, pronašla si konačno partnera svog života i želiš da napraviš sljedeći korak. Nakon što ste ovoga ljeta puno pričali o vjenčanju i braku, ove će jeseni uslijediti dugo očekivana vjeridba, piše “miss7“.

Komentari

komentara