Magazin

Majka Biljane Sečivanović otvorila dušu: Otkako mi je preminuo suprug, strah je veći

Napisao H. H.

Biljana Sečivanović imala je sretno djetinjstvo u Mrčajevcima, selu koje je proslavio njen komšija Miroslav Ilić. Pjevačici nikad ništa nije nedostajalo zahvaljujući njenim roditeljima, koji su radili u Njemačkoj.

Ona je na selu živjela do 2008. godine i tada se sa sinom Matejom, koga je prije 13 godina dobila u vanbračnoj zajednici, preselila u Beograd. Njena majka Nadežda otkrila je detalje iz pjevačicinog života:

– Imala je lijepo djetinjstvo. Mi smo lijepo zarađivali i dobijala je uvijek šta je htjela. Rodila sam je u Njemačkoj. Bilja ima brata i sestru, koji su odrasli uz moje roditelje. Oni mi nisu dali da ih vodim u Njemačku misleći da pored toliko obaveza neću moći da se brinem o djeci. Kad mi se majka razboljela, a potom i preminula, otac je nakon samo tri mjeseca umro od tuge za njom. Tada sam morala da se vratim s Biljom u Srbiju. Imala je godinu dana. U Mrčajevcima je odrasla, a srednju ekonomsku školu završila je u Čačku. Kasnije je počela da se bavi pjevanjem, išla je po takmičenjima, osvajala prva mjesta. Njen sin je bio kod nas, a kad se preselila u Beograd, pazila ga je njena sestra. Mateja ima svog oca, koji je u lijepim odnosima s mojom kćerkom. Obilazi ga, dijete odlazi kod njega. Ja ga vodim na more po dva mjeseca dok ne krene u školu, tako da ima ljubav sa svih strana – otkrila je majka pjevačice koja je prije četiri godine napravila drvenu kućicu u istom dvorištu.

– Kad dođe s puta tu uživa. Ima dnevnu sobu s kuhinjom i kupatilo, a gore je krevet do koga vode merdevine – kaže Nada i priznaje da često strahuje za svoju kćerku kada je na putu.

– Njeno preseljenje sam teško podnijela. Kao i svaka majka, uvijek strepim i brinem da li će mom djetetu nešto da se dogodi, pogotovo kad vozi auto. Otkako mi je preminuo suprug, strah je veći. Hvala bogu, uvijek je bilo sve najbolje – završava Nada za “Kurir“.

Komentari

komentara