Magazin

Mlad Mjesec u Biku ne donosi sjajne aspekte za Strijelce, Rakove i Jarčeve ali zato velika sreća očekuje ova dva horoskopska znaka

Napisao H. H.

U zavisnosti u kom horoskopskom znaku se nalazi, mlad Mjesec donosi velike i značajne promjene na svim životnim poljima. Predstavlja početak dvadesetosmodnevnog ciklusa koji se završava punim Mjesecom. U tom periodu je povoljno započeti nove projekte, prijateljstva i ljubav. Početkom maja mlad Mjesec je u znaku Bika i time donosi značajne preokrete.

Mjesečeve mijene nastaju kao posljedica kretanja Mjeseca oko planete Zemlje i time utiče i na međusobni položaj Sunca, Mjeseca i Zemlje. Mjesec u toku dvadeset osam dana, odnosno četiri sedmice, napravi jedan svoj ciklus koji počinje mladim Mjesecom, a završava se punim. Kada posmatramo sa astrološke strane, ova dva događaja imaju snažan uticaj na sve životne aspekte i time donose značajne preokrete i promene svim horoskopskim znakovima.

Mlad Mjesec napušta horoskopski znak Ovna i od 4. maja se nalazi u Biku, čime donosi pokretačku energiju. Poznato nam je da je za znak Bika karakteristična veoma mala želja za promjenama. Iako je početak mjeseca savršen period za otpočinjanje novih poslovnih projekata, sklapanje prijateljstava i upuštanje u nove ljubavne romanse, ovaj fiksni zemljani znak je usko vezan za komfor zonu i nenapuštanje iste.

Zbog toga, mlad Mjesec u Biku nam donosi energiju koja će nas pokrenuti. Međutim, na neke horoskopske znakove će uticati pozitivno, dok će drugi na svom putu ka uspehu naići na blage turbulencije. Ne brinite, sve ćete moći da riješite velikim radom i trudom, samo nemojte da posustajete. Najbolje bi bilo da joj se prepustite i da ne dozvolite da vam njen loš uticaj pokvari planove.

Takođe, u ovom periodu ćete biti nestrpljiviji nego ikada. To može loše uticati na vaše planove u budućnosti, jer za neke velike i značajne poslove i projekte treba vremena. Potrudite se da se u nekim situacijama povučete ručnu, te da sačekate pravi trenutak. Takođe, motivacija za uspjeh i rad će vam biti na zavidnom nivou, zato je iskoristite na najbolji mogući način i završite sve započete poslove.

Pomenimo i da će Mlad Mjesec različito uticati na različite znakove. Posebno će sretne ruke biti Bikovi, jer je sada njihov period godine, a znak kod kog takođe stoje pozitivni aspekti jeste Vodolija – rođeni u ovom znaku mogu očekivati ostvarenje dugo planiranih planova od kojih su već odustali. Znakovi kojima Mlad Mjesec neće donijeti baš sjajne aspekte su Strijelac, Jarac i Rak.

U danima dok je mlad Mjesec u znaku Bika, vodite se time da je strpljenje ključ uspjeha i da nema potreba za brzanje. Takođe, završite sve poslove koje već duže odlažete jer će vas motivacija vući ka tome, piše “Mogu ja to sama“.

Komentari

komentara