Magazin

Ovo je kuća u kojoj je odrasla Mia Borisavljević: Pjevačica mjesecima izbjegava da dolazi u porodični dom, a razlog se vidi čim se priđe kapiji

Mia Borisavljević - Instagram
Napisao H. H.

Mia Borisavljević rođena je u Valjevu, a iako se zbog pjevačke karijere odavno odselila iz porodičnog doma, često svraća u rodni grad.

Pjevačica živi sa dečkom Bojanom Grujićem i kćerkicom Emom (1) u Skojevskom naselju u Beogradu, ali mi smo obišli upravo dom u kojem je odrasla. Kako kažu komšije iz Valjeva, prije nego što se pjevačica ostvarila u uozi majke češto je dolazila u porodičnu kuću kako bi pobjegla od prijestoničke gužve i vrijeme provela sa porodicom, piše “Telegraf.rs“.

Pjevačicina majka Lidija boravi kod kćerke i zeta u Beogradu kako bi im pomogla oko kćerkice Eme, a kako kažu komšije, rijetko dođe u Valjevo i to samo kada ima neke neodložne obaveze.

Kuća u kojoj je odrasla Mia udaljena je od ulice i buke, a pjevačica je mislila na svaki detalj i u dvorištu je po svom ukusu zasadila mnoštvo cvijeća. Kako je ljubitelj životinja, prostor krasi i žbun u obliku psa.

Pjevačici je u julu prošle godine premiuo otac Rajko, a kako nije prošlo gdinu dana na kapiji porodičnog doma Borisavlević i dalje stoji njegova umrlica.

Upravo njegova smrt najveći je razlog zašto se Miji više ne mili da ide u porodični dom, pošto je sve podsjeća na pokojnog oca.

– Nisam je vidjela da je dolazila, baš dugo, čini mi se od kad je Rajko umro. Samo je jednom dovezla majku, to znam. Oni su dobri ljudi, a Mia je bila vezana za njega – rekla nam je jedna komšinica.

Mia je bila izuzetno vezana za tatu, a kako je Ema imala nepuna tri mjeseca kada je Rajko preminuo, snagu i utjehu pronašla je upravo u kćerkici.

Komentari

komentara