Magazin

VELIKI HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2019. GODINE: Evo šta će nam donijeti strastveni ples Venere i Marsa

Napisao H. H.

Veliki proljećni horoskop otkriva šta nas očekuje od marta do juna 2019. godine – strastveni ples Venere i marsa preokrenuće mnoge planove i želje…

Proleće 2019. biće bez ijednog pomračenja, što znači da su određeni pravci razvoja događaja već zacrtani i zadani tokom zimskih pomračenja (6. januara i 21. januara 2019.)

Ono što se preokrenulo, nastaviće novim putem, priče koje su se završile neće se ponovo otvarati, ali sve ono novo što se otvorilo, nastaviće da se razvija.

Horoskop – Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop – Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubavi

Dobar Jupiter iz Strelca tokom 3. i većim delom 4. meseca podsticaće sve one koji su se spremni da se probude, pokrenu nešto novo, da osveže svoje živote.

Zbog trigona planeta iz Ovna i Jupitera iz već spomenutog Strelca u vazduhu će se povremeno osećati onaj pravi prolećni duh optimizma. Kažemo povremeno, jer će Saturn i Pluton iz Jarca postavljati određene zahteve koje će neki poletarci doživljavati poput blokada. Ali, ako se prema kvadratu planeta iz Jarca postavite kao dobrodošloj proveri na temu realnosti i zrelosti, discipline, reda i rada, možete biti samo na dobitku. Kombinujte polet i optimizam sa realnosti. Tako ćete proći najbolje.

Retrogradni Merkur će do 29. marta uzrokovati kašnjenje poruka i korespondencije, zbrku u prometu i određena kašnjenja ili dorade, pa će neki početak proleća dočekati nervozno, ali čim ista planet krene direktno (29. marta) sve spomenute teme će krenuti uobičajenim redovnim razvojem.

Uran koji je krajem zime (7. marta) konačno prešao u Bika, pomagaće spajanju novog i starog, pa će svi oni koji su originalni u svojim namerama nalaziti zajednički jezik sa tradicionalistima (jer će Uran iz Bika trigonirati Saturn u Jarcu).

Venera i Mars će se kretati u direktnom hodu i svojim će uticajem podsticati prirodni razvoj bilo akcija, bilo emotivnih priča. Mars kroz Blizanca i Raka, a Venera kroz Ribu, Ovna, Bika i Blizanca.

Poslednja dekada 4. i većina 5. meseca doneće stabilizaciju prethodnih problema jer će iste planete iz Jarca koje su pre zahtevale puno, sada uravnotežiti i podsticati sve one koji grade na duže staze i koji su imali strpljenja da izdrže.

Maj je najsreTniji mJesec ovog prolJeća
Ukratko, 5. mesec će ujedno biti i najlepši mesec ovogodišnjeg proleća. To je vreme povećanih prilika kad će se (a posebno zemljani znaci – Bik, Devica i Jarac) moći razmahati do mile volje. Napominjemo, ukoliko im nešto u njihovim individualnim natalnin kartama ne govori suprotno. Zato ih je uvek dobro pogledati. Posebno tranzite na natal.

Šesti mjesec doneće poneko moralno dvoumljenje zbog kvadratnog Neptuna iz Riba i opozicionog Jupitera iz Strelca na planete u dominantnom Blizancu, a neće biti nijedne sporije planete da ispravi moguće iluzije i zablude. Zato je najbolje držati se činjenica i stvarnosti. Tome će opet pomoći Saturn iz Jarca. Setite se tada 5. meseca i svega onoga što se tad iskristaliziralo i ne dajte da vas ponesu kule u vazduhu, nego ostanite čvrsto na zemlji. Takođe, važno je da odolite iskušenjima preterivanja u svakom pogledu.

Ukratko, ovogodišnje proljeće moglo bi se opisati kao malo konfuzno u početku, ali sa više manje jasnim odrednicama gde stvari idu, potom mirno, prijatno obećavajuće i stabilno, pa sa ponekom zamkom obmana pri kraju ovog, za mnoge najlepšeg godišnjeg doba, prenosi Lovesensa

Komentari

komentara