Magazin

Osim što će promijeniti ime, evo šta Jelena još planira da uradi za svoju majku!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša želi da snimi pjesmu o svojoj majci Divni i tako joj se oduži zato što je uvijek bila uz nju. Pop zvijezda je već razgovarala sa Marinom Tucaković i zamolila je da napiše tekst za baladu s kojom planira veliki povratak na scenu kada bude potpuno spremna.

Jelena želi na ovaj način da oda počast mami koja je 3. marta u svom domu u naselju Altina preminula od posljedica raka pluća, prenosi “Alo.rs“.

– Jelena je još uvek utučena zbog Divnine smrti, ali već polako pravi planove šta i kako dalje. Svjesna je da će kad-tad morati da se vrati šoubiznisu, a hoće da to uradi u velikom stilu. Namjerava da snimi pjesmu o svojoj majci jer želi da sjećanje na nju zauvijek živi kroz muziku. Mnogo ju je voljela i hoće da joj se oduži za to što je uvijek bila uz nju, i u dobru i u zlu – priča dobro obaviješten izvor.

Prema njegovim riječima, pjevačica je već za tekst kontaktirala Tucaković, sa kojom sarađuje 22 godine:

– Čula se sa Marinom i zamolila ju je da napiše emotivan tekst. Njoj to ne bi trebalo da predstavlja problem jer se dugo družila sa Divnom, bile su bliske i poznavale se mnogo prije nego što je Jelena zakoračila na domaću estradnu scenu 1995. godine.

Marina je potvrdila ove navode.

– Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pjesmu o njenoj majci. Još uvijek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vrijeme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sjednem da pišem – jasna je Marina.

Tucaković ističe da će Divnu pamtiti po tome što je bila velika lafica.

– Čovjek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvijek je bila pozitivna i govorila je: “Samo gledaj pravo, ne osvrći se.” Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce – ispričala je Marina.

Komentari

komentara