Magazin

Dnevna doza dobrog horoskopa: Ovaj znak danas otpušta negativne emocije

Napisao H. H.

Dnevni horoskop – vrijeme je da se oprostite od teških uspomena iz prošlosti, a ljubav prema sebi najviše vam u tome može pomoći!

Dnevni horoskop – opozicija Neptuna i Mjeseca donosi romantične želje i pojačana osjećanja, pa ćete svaku odluku donositi čistog srca, piše “Lovesensa“.

Evo koji znak će uspjeti da izabere pravi put do ostvarenja želja…

Dragi Bikovi, u zvijezdama vam je zapisano ljubavno zadovoljstvo. Partner i vi uživate u društvu dragih ljudi, a to pomaže da razbijete rizičnu rutinu. Zajedničkim aktivnostima osvježavate vezu sa partnerom. Večeras vas očekuju najlepša iznenađenja… Da li ste spremni za novi talas ljubavi?

Usamljeni Bikovi trenutno nisu zainteresovani za početak nove ljubavne veze, ali postajete svjesni da vas strah sabotira. U prošlosti ste bili povrijeđeni i teško vam je da ponovo vjerujete ljudima. Prestanite da razmišljate o tome koliko vam je teško pao prethodni raskid, jer vam Uran donosi sasvim drugačiju energiju ljubavi. Vrijeme je da otpustite negativne emocije, a susret sa jednom osobom će pomoći da ponovo naučite kako se iskreno voli.

Na polju karijere očekuju vas sjajne ponude, a moguće je da ćete dobiti šansu za bolje plaćenu poziciju. Ne plašite se promjena, jer je Univerzum na vašoj strani. Sretno!

Komentari

komentara