Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA 23 DECEMBAR 2018 GODINE: Rak je neodlučan, a Jarac prihvata dodatni posao

Napisao H. H.

U nastavku možete pročitati horoskop za nedelju 23. decembar 2018 godine.

Ovan

Vaš će dom biti glavno okupljalište rodbine i susjeda, a jedina će vam želja biti ukrasti koji trenutak samo za sebe. Umarat će vas druženje i ugošćavanje pa ćete jedva dočekati da svi odu svojim kućama. Probavne smetnje bit će posljedica neumjerenog uživanja u hrani.

Bik

Ljudima će se sviđati vaša otvorena i pristupačna narav. Uživat ćete u zafrkanciji i zezanju, no znat ćete biti ozbiljni kad okolnosti to nalažu. Ako vam se netko obrati s problemom, saslušat ćete ga i pomoći koliko možete. Netko tko stanuje u inozemstvu pozvat će vas da ga posjetite.

Blizanci

Porječkat ćete se s nekim tko će vam se suprotstaviti. Nećete moći podnijeti da se itko s vama ne slaže pa ćete mu pod svaku cijenu nastojati promijeniti mišljenje, no nećete u tome uspjeti. Ako ste u vezi, imat ćete osjećaj da vam partner nešto krije.

Rak

Lako ćete ulaziti u sukobe s okolinom. Tvrdoglavost i isključivost bit će glavni krivci što se s vama neće moći normalno razgovarati i postići ikakav dogovor pa će bližnji s pravom bit frustrirani. Mogao bi vas razočarati postupak nekoga do koga vam je stalo.

Lav

Razvit ćete nježne osjećaje prema nekome tko je zauzet. Iako ćete biti svjesni da vaša zaljubljenost nema smisla, srce će biti jače od razuma pa se nećete prestati nadati da za vas ipak postoji budućnost. Usporite malo ritam i ne iscrpljujte se nevažnim obavezama.

Djevica

Samci će biti šarmantni i koketni pa će s užitkom prihvatiti nečiji flert. Svidjet će vam se pojedinac koji će vas nasmijavati i u čijoj ćete blizini moći biti spontani i opušteni. Osvijestit ćete neki svoj davno zaboravljen talent, popit šivanja, izrade kolača ili fotografiranja.

Vaga

Kao roditelj bit ćete strogi i zahtjevni te oštro kažnjavati dječji neposluh. Nemojte se previše uživjeti u tu ulogu i pohvalite ih kada nešto naprave dobro. Idete li na put, mogli biste upasti u prometnu gužvu. Nastojte krenuti što ranije i provjerite jeste li sve spakirali.

Škorpion

Uživjet ćete se u blagdanski ugođaj. Okitit ćete dom božićnim ukrasima i svjećicama te se zaputiti u kupnju poklona za najmilije. Pritom nećete štedjeti pa ćete im pokušati ispuniti sve želje. Pripadnici suprotnog spola će vas obožavati. Moguć je flert sa zgodnim strancem

Strijelac

Naći ćete se u situaciji da se pred nekim morate opravdavati i objašnjavati svoje ponašanje. To će vas prilično uzrujati jer niste imali loše namjere, no netko drugi mu je namjerno pogrešno prepričao situaciju. Brzo ćete raščistiti nesporazume, što će vas usrećiti.

Jarac

Ljubavna svađa izbacit će vas iz takta. Nećete moći vjerovati onome što čujete, no imajte na umu da partner namjerno udara nisko kako bi vas što jače povrijedio. Stanujete li u velikom kućanstvu, nedostatak mira i privatnosti dovest će do stresa i lošeg raspoloženja.

Vodenjak

Dan će proteći u znaku pospremanja i primanja gostiju. U vašem će se domu okupiti obitelj, a u nastojanju da ih što bolje ugostite, od jutra nećete stati s kuhanjem i uređivanjem stana. Idete li u šoping, pronaći ćete ono što trebate po pristupačnim cijenama.

Ribe

Zračit ćete iznimnom karizmom i seksipilom koji će vam pomoći da zavedete koga kod poželite. Uživat ćete u osvajanju, no najzanimljivije će vam biti osobe oko kojih se morate malo pomučiti. Okušajte se u igrama na sreću, moguć je manji dobitak!

Komentari

komentara