Magazin

HAOS U STUDIJU PINKOVIH ZVEZDICA, BRECNULA SE NATAŠA: Kad je čula OVU RIJEČ odmah JE SKOČIA!

Natasa - snapshot
Napisao H. H.

Leontina Vukomanović prokomentarisala je stajling voditeljke Marijane Mićić, napominjući da je bilo dana kada je “mogla da povede malo računa o garderobi”.

“Ona dok se nije udala, znači… stvarno je morala da povede računa o garderobi”, rekla je ona na samom početku Pinkovih zvezdica dok se žiri šalio sa voditeljkama i uvodio publiku i brojne gledaoce u emisiju, piše “Kurir“.

Kako su svi pričali skupa, a Nataša Bekvalac takođe bila zakopčana do grla kao i Marijana, iznenadila se Leontininom izjavom, alu ubrzo je shvatila o čemu je zapravo riječ, odnosno o kome se radi.

“Leontina, ja da ti kažem, ta se nikad udati neće”, Ana je dobacila pjevačici o Marijani.

Nataši je to sve izmamilo široki osmijeh, pa nasmijala i ostatak žirija skoro do suza.

“Ja? A ne pričaš o meni! Dobro je. Kako neko kaže ‘udaja’ ja se okrećem da vidim ko me zove”, prokomentarisala je lijepa plavuša i izmamila osmijehe.

Nataša Bekvalac inače aktivno radi na promociji nove pjesme “Mala plava”, a ako se pitate ko je zadužen za neobične i urbane odijevne kombinacije koje nosi u televizijskim emisijama, riječ je o njenoj mlađoj sestri Kristini.

Kristina predano radi na vizulenom identitetu lijepe plavuše, a poslije nekoliko upečatljivih autfita o kojima se danima pričalo, odlučila je da za Natašu ponovo pripremi pomalo ekscentričan, ali istovremeno i veoma moderan stajling.

Naime, poznata Novosađnka pozirala je u iscepanim farmerkama retro kroja, sako-haljini najaktulnijeg printa sezone – onog kariranog, a da sve i te kako šik pobrinuli se detalji u vidu krzna preko ramena, i još jedan prilično neočekivan aksesoar.

Nataša je uz sve uklopila i sandale u boji kože, a uz iste obukla je bijele sportske čarape. Podsjetimo, radi se o trendu koji je tu već drugu sezonu za redom.

“Savršeno, treba pomjerati granice na Balkanu!”, “Besprijekorno, kao i uvijek”, “Kad misliš ne može bolje, ti uvijek nadmašiš to”, bili su samo neki od komplimenata koje su Kristina i Nataša dobile zajedničkim snagama.

Komentari

komentara