Magazin

MITROVIĆ RAZOČARAN ŠTO JE STVORIO KIJU: Bijesan je izbacio iz KANCELARIJE

Kristina Kija Kockar - Screenshot/YouTube
Napisao H. H.

Zaboravila je šta je uradio za nju.

Stara narodna izreka “Kad se opanak popapuči” mogla bi da se upotrebi u slučaju Kristine Kije Kockar, koja je nakon pobjede u prvoj sezoni ‘Zadruge’ i nagrade od 50.000 eura, uz koju je sebe stambeno obezbjedila, zaboravila ko je bila prije…

Kako magazin “VIP” saznaje, čelnik Televizije “Pink” sastao se sa Kockarevom kako bi joj ponudio da bude dio i ‘Zadruge 2’, te joj za to ponudio adekvatan honorar, što je ona odbila!

Mitrović joj je ponudio ogroman honorar, ubijeđen da će ona podići gledanost ovog šou programa. Budući da Luna i dalje pati za Kijinim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, očekivao je da će gledaoci biti sretni ukoliko budu gledali nastavak te sapunice. Takođe, očekivao je da će Kija pristati na njegovu ponudu, budući da ju je on i stvorio i od nje napravio zvijezdu. Zahvaljujući njemu, ona je sada ubira plodove svega toga. Kupila je stan i automobil od nagrade u ‘Zadruzi’, postala je pjevačica zahvaljujući pjesmi koju joj je “Pink” platio. Ne silazi s malih ekrana svih “Pinkovih kanala”. Postala je i članica žirija ‘Pinkovih zvezdica’, a nedavno je napisala i knjigu koja ne bi bila tako prodavana da nije bilo ‘Pinka’, ‘Zadruge’ i svega što joj je Mitrović omogućio. Još bi radila kao stjuardesa, bila bi razvedena, sama, nepoznata i vjerovatno siromašna da joj nije ‘Pinka’ i Željka Mitrovića – ispričao je za “VIP” izvor blizak čelniku ružičaste televizije, koji je insistirao na anonimnosti.

On kaže da je Mitrović poludio zbog Kijinog odgovora i izbacio je iz kancelarije.

Kada je saslušala njegovu ponudu, ironično je i kroz smijeh rekla: ‘Može, ali za milion eura!’ – objašnjava izvor kako je tekao razgovor između ovo dvoje poslovnih partnera, i dodaje:

Mitrović je bio toliko bijesan da nisi mogao da ga prepoznaš. Stalno je ponavljao kako ne može da vjeruje, kako je on nju stvorio…

Takođe, Veliki Šef planira da mjesto u drugoj sezoni ponudi i srbijanskom pjevaču Slobodanu Radanoviću. Koju će cifru on tražiti i da li uopšte postoji cijena za koju bi pristao da opet dijeli životni prostor sa svojom bivšom ljubavnicom Lunom Đogani, ostaje nam da vidimo.

Ono što je sasvim izvjesno jeste da su ljubav između Lune i Slobe, te bivši brak Slobe i Kije i dalje tema broj jedan i u ‘Zadruzi 2’, ali i van nje. U ovoj novoj sezoni učesnici je svojski trude da zasjene trojku iz prve sezone, te da vještački i po svaku cijenu ostvare neku vezu i neku priču oko koje će se sve vrtjeti, ali džaba.

Upućeni u rejtinge tvrde da ova druga sezona, iako je pompezno najavljivana, te uprkos svim gondolama, jezerima, vilama i raznoraznim drugim benefitima, koje uživaju učesnici, nije ni približno gledana kao ona prva u kojoj su Luna, Sloba i Kija bili glavni. Da li će Mitrović uspjeti da nagovori Kiju i Slobu da opet uđu ili ne, ostaje nam da vidimo, piše “Alo!“.

Komentari

komentara