Magazin

CRNI MJESEC U ZNAKU VODOLIJE DONOSI NEMIRE: Evo koga će sudar sa energijom Marsa staviti na muke (do kraja oktobra 2018. godine)

Napisao H. H.

Snažan uticaj Crnog mjeseca u znaku Vodolije će se osjećati 30 dana.

Prema godišnjoj astrološkoj karti uočava se nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

Međutim skorašnje promjene na astrološkoj karti donose promjene odnosno ulazak Crnog mjeseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas posljednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobjednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

Prolazak Crnog mjeseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svijesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bijes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoid govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni mjesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promjene. Naime, Crni mjesec predstavlja invertnu sliku pravog mjeseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem bijesa i osvetoljubivosti.

Crni mjesec u Vodoliji nam za pripadnike ovog znaka obično donosi njihovu borbu sa segmentima svijesti koji ih ocrnjuju i zatvaraju. Zavisno od momenta kada ova astrološka tačka preklopi njihovu poziciju Sunca, Vodolije bi trebalo da osjete da je njihov karakter u sjenci te da njihova samoinicijativnost strikno zavisi od toga koliko će biti sposobni da se izbore se sa svojim egom.

Ovaj proces je zaista iscrpljujući za pripadnike ovog znaka, jer Vodolija je vođena Uranom i ne trpi tamu i momente u kojima ne može da bude slobodna, ali nakon ovog procesa će se sigurno osjećati slobodnijima i jačim nego ikada u toku ove godine.

Kada već spominjemo uticaj Crnog mjeseca na znakove, treba istaći da će znak Lava biti taj koga će pogađati osjećanja nastala pod uticajem razočarenja, a samim time će to biti odlična podloga da se ova osjećanja transformišu u veliku potrebu da se osvetoljubivost i bijes drže pod kontrolom.

Slično važi za Strijelca i Ovna, ali Lav će najviše osjetiti ove promjene. Savjet u skladu s ovom situacijom je da treba pod velikom kontrolom da drži ove divlje i mračne nagone, jer na samom kraju ćemo postati jako veseli i ponosni na sebe. Ukoliko ne budemo držali ove nagone pod kontrolom, naša sreća i zadovoljstvo na kraju neće postojati.

Kada se pogledaju aspekti koje Crni mjesec gradi s drugim planetima, period tranzita ove tačke nam ostavlja na raspolaganju logički rad i djelo, te rad na ženskom konceptu discipline. Dakle, govorim o disciplini koja je shodna ženama. Ona se ogleda kroz jasan rad na detaljima koji kad ne bi bili usmjereni pravilno, čitava situacija bi bila veoma haotična. Do kraja će jako teško biti održati ovakav tip discipline. To se može povezati s nedavno formiranim kvadratom i njegovim lošim uticajem.

Prekidom njegovog uticaja, potrebno je vrijeme da se situacija vrati na jedan nivo preko kog se može vršiti ponovna izgradnja situacije u kojoj se nalazimo na bolje.

Kako bude situacija išla više ka rješenju, mi ćemo imati utisak da je zapravo suprotno. Razlog tome će biti spontano stvaranje kvadrata s Merkurom, što će remetiti logiku.

U tom periodu, svakako, postojat će i povoljan uticaj Meseca na Crni mjesec, pa ćemo lako moći da osjetimo pozadinu svake situacije, prenosi “Astro sudbina“.

Komentari

komentara