Magazin

Sedmični horoskop: Šarmantni Rakovi, Škorpioni i Ribe bit će itekako privlačni, dok su Bikovima i Lavovima mali izgledi za…

Napisao H. H.

Šarm i privlačnost kojima će zračiti donijet će u narednoj sedmici brojne ljubavne prilike Rakovima, Škorpionima i Ribama. Nagli i eksplozivni Bikovi imat će male šanse za ljubavni sklad, a narušene ljubavne odnose Lavova dodatno će ugroziti uplitanje rodbine.

Ovnovi će od partnera zahtijevati potpunu posvećenost. Osjetite li da je ne dobivate, potražit ćete pažnju na drugom mjestu. Ipak, promislite što sve time stavljate na kocku. Moguće su novosti vezane za parnicu u kojoj sudjelujete, a koje će vam ići na ruku. Na poslu ćete morati pokazati više spremnosti na dogovor ako želite postići dobre rezultate.

Naglim i eksplozivnim Bikovima i njihovim partnerima svađe će biti sastavni dio veze. Pred samcima je značajan susret. Trudit ćete se oko posla. Ništa nećete obavljati polovično, a smisao za organizaciju i snalažljivost pomoći će vam da se istaknete nad ostalim kolegama. Tražite li posao, nova prilika stići će u pravi trenutak.

Blizancima su povećani izgledi za zaljubljivanje u nekoga s kime ih veže poslovna suradnja. Druženje nakon posla omogućit će vam da se bolje upoznate pa ćete se krajem tjedna prepustiti osjećajima. Poslovne prilike se poboljšavaju. Ako se ne bavite poslom koji volite, mogli biste dati otkaz i početi graditi novu karijeru, onu koju priželjkujete!

Rakovima neće nedostajati ljubavnih prilika, a neće vam biti žao ako se odazovete nečijem pozivu na piće. Neki će parovi riješiti stambeno pitanje. Problemi s koncentracijom usporit će vas u radu. Situaciju će vam dodatno otežati neke okolnosti na koje nećete moći utjecati pa će kašnjenja, odgode i usporena komunikacija biti sastavan dio radnog tjedna.

Lavovi, nemojte dozvoliti članovima obitelji da se upliću u vašu vezu ili brak. Ne dijelite s njima detalje iz svoje ljubavne intime jer ćete time samo unijeti nemir u ionako narušen odnos s partnerom. Osjećat ćete se umorno. Nedostajat će vam volje i motivacije jer ćete imati osjećaj da se borite s vjetrenjačama. Suzdržite se od započinjanja sukoba.

Pred Djevicama je tjedan čestih izlazaka i druženja s prijateljima. Pred slobodnima je poznanstvo koje bi se moglo pretvoriti u nešto više. Parovi će se odvažiti na zajedničko useljenje ili proširenje obitelji. Poslovni uspjeh mogu očekivati svi koji se bave financijama ili ekonomijom. Naglašena je mogućnost ostvarenja zarade kroz dodatni posao ili hobi.

Komunikativne i pristupačne Vage lako će sklapati nove kontakte. Samci će biti vrlo zavodljivi, a nova ljubav mogla bi se roditi na izletu ili putovanju. Ostavljat ćete sjajan dojam na poslovnim sastancima i razgovorima. Mnogima će se pružiti prilika prelaska na bolju poziciju ili u drugu firmu, što bi trebali objeručke prihvatiti. Nemojte se bojati izazova.

Iako šarmantni i privlačni, Škorpioni će biti zatvoreni i povučeni pa će im trebati dugo vremena da se opuste pred drugima, no onaj kome to pođe za rukom, u njima će imati idealnog ljubavnog partnera. Kolege će od vas češće tražiti pomoć, a vi ćete im rado biti na raspolaganju. Pripazite da netko ne pokuša iskoristiti vašu uslužnost.

Strijelci će puno izlaziti i biti omiljeni u društvu. Samci će imati mnoštvo novih ljubavnih prilika, no srce će im i dalje kucati za bivšeg partnera. Nije isključeno da ćete se ovog tjedna pomiriti! Dobro ćete se snalaziti u radu s ljudima. Svakoga ćete s lakoćom šarmirati i uvjeriti da se s vama upusti u suradnju.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci će biti privlačni, no zbog previsokih kriterija neće biti lako osvojiti vašu pažnju. Onaj tko vas želi zavesti morat će biti strpljiv i uporan. Vezani će se češće svađati s partnerom, no brzo će se pomiriti. Poslovne okolnosti zadavat će vam glavobolju. Nadređeni će od vas imati velika očekivanja, no imat ćete osjećaj da niste dorasli zadatku.

Ljubavni odnosi Vodenjaka prolazit će kroz krizu, no otvoren razgovor s partnerom pomoći će u rješavanju problema. Na kraju ćete shvatiti da ste spremni boriti se za uspjeh vaše veze. Ostvarit ćete skladnu suradnju s inozemstvom, a poznavanje stranih jezika pokazat će se vašom velikom prednošću. Ulaganje u sebe i svoju edukaciju otvorit će vam nove poslovne i financijske mogućnosti.

Zavodljivim Ribama ljudi će prilaziti na svakom koraku. Samcima se smiješe novi ljubavni početci, dok su pred vezanima uzbudljivi događaji poput proslave zaruka, vjenčanja ili dolaska djeteta. Radni zadaci oduzimat će vam mnogo vremena, no zbog umora i rastresenosti nećete ih stizati obaviti na vrijeme. Izbjegavajte sukobe s kolegama i klonite se nepromišljenih investicija, piše “tportal“.

Komentari

komentara