Magazin

Đole Đogani zabrinut za bratanicu: “Luna ne može da izdrži u rijalitiju, za nju je ovo patnja i muka!”

Luna Đogani - Alo.rs
Napisao H. H.

Otkako je ušla u “Zadrugu 2”, Luna ne prestaje da plače, a ujak je vidio situaciju.

Porodica Đogani očajna je zato što blogerka svakodnevno roni suze i ne može da preboli bivšu ljubav Slobu Radanovića.

Luna Đogani satima nije prestajala da plače i doživjela je nervni slom, a sve zbog tuge što nije sa srbijanskim pjevačem u kojeg se zaljubila u prethodnoj sezoni “Zadruge”. Lunine najmilije pogađa to što je u takvom stanju, a prošlo je tek sedam dana od početka rijalitija.

Nije trebalo opet da uđe u rijaliti. Ona nije za to jer je previše emotivna i sve je pogađa. To je osobina koju je naslijedila od svog oca, a mog brata Gagija. Oni nisu kalibar za rijaliti. Nema šanse da Luna bude drugačija i za nju je rijaliti patnja i muka – kaže za “Blic” Đole Đogani, Lunin stric.

Od prvog trenutka kad je kročila na rijaliti imanje, Lunu sve podsjeća na bivšu ljubav. Ona to ne krije i otvoreno pati i umjesto da se veseli sa cimerima na žurki, ona je usred muzike doživjela nervni slom i zajecala. Čim je čula pjesma “Maskenbal” od Adila, koju Sloba Radanović voli i koju je često pjevao u prvoj ‘Zadruzi’, ona se potpuno izbezumila.

Nju je dodatno pogodilo što se to dogodilo na dan kada bi ona i Sloba slavili godišnjicu veze.

Ne mogu! Ne mogu na današnji dan! Ne mogu, moram da se isplačem. Voljela bih da ste vi na mom mjestu. Vidjela bih vas! Teško mi je – vikala je Luna dok su je zadrugari tješili i govorili joj da Slobu izbaci iz glave i nastavi život dalje.

Ipak, ona nije mogla da se smiri pa su joj u pomoć pritrčali ostali cimeri, koji su mislili da će se onesvijestiti od stresa koji proživljava. Na drugoj strani, Slobodan Radanović teško podnosi Lunine suze, ali je nemoćan i misli da bi svojim ulaskom u rijaliti samo pogoršao situaciju jer je više ne voli.

Komentari

komentara