Magazin

JEDNIM SNIMKOM SE PROSLAVIO PA PROŠAO PUT OD VELIKOG BIZNISMENA DO VLASNIKA BARA: Snimak sa Severinom ga skupo koštao!

Severina i Milan - Snapshot
Napisao H. H.

Otkako su u javnost dospele fotografije gole Severine Kojić, ponovo je počelo interesovanje za njene “rane radove” i glavnog aktera pornića s jahte iz 2004. godine Milana Lučića.

Hercegovački biznismen u žiži interesovanja našao se i prošle godine, kad je uhapšen zbog malverzacija u stečajnim postupcima, piše “Kurir“.

Pre 14 godina brzinom svetlosti se pročulo da je “glumac” iz Severininog filma anonimni Lučić, kao i da je tokom veze s njom bio oženjen. Interesantno je i da je njegova supruga u momentu kad je nastao pornić bila trudna i čekala Milanovo treće dete, kao i da ga nakon porno-skandala nije ostavila i da su i dalje u braku.

Prošle godine Lučić je ponovo dospeo u medije kad je uhapšen u velikoj akciji Uskoka zajedno sa još četvoro saradnika zbog sumnje da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju.

Biznismen je svojevremeno svoju firmu namerno doveo u stečaj, a stečajni upravnik s kojim je imao dogovor omogućio mu je da preko druge firme izvuče vrednu nekretninu iz stečajne mase, da je odmah proda jednom trgovačkom lancu i zaradi višemilionski iznos.

Pre toga, tokom blistavih dana, Lučić je u Makarskoj otvorio bar i u okviru njega kamp, ali kako je prošle godine uhapšen, sezona mu je propala.

– Milan je često boravio u Dalmaciji i tamo ima taj bar s kampom. Međutim, poznato je da on prošle godine nije radio, verovatno zato što je uhapšen, a ne znam da li radi ovog leta – rekao nam je izvor iz Hrvatske.
Inače, imovina njegove kompanije je 2011. godine prodata za 3,5 miliona evra, ali to nije bilo dovoljno da se pokriju svi dugovi koji su napravljeni, koji su troduplo veći.

Severina i Lučić su vezu navodno počeli 2000. godine, a upoznali su se na njenoj bosanskohercegovačkoj turneji. Ona se tada zabavljala sa Stankom Soptom Bajom, generalom HVO. Milan je prema pevačici bio veoma galantan pa je dobijala luksuzne poklone, a pominjalo se i da joj je poklonio konja Landona, koga je kasnije prodala.

Raskinuli su nakon što se Lučićeva žena porodila i kad je Severina shvatila da on neće napustiti porodicu. U vreme kad je izašao njihov film, Kojićeva je bila verena sa Srećkom Vargekom, ali su ubrzo raskinuli.

Komentari

komentara