Magazin

Horoskop: Vage mogu da ostvare veliki cilj

Napisao H. H.

Dnevni horoskop donosi važne teme o kojima treba da pričate a usamljeni znaci Zodijaka će se uvjeriti u pravu ljubav!

Trigon Mjeseca u Jarcu sa Uranom u Biku donosi ambicije i velike planove, pa ćete od danas početi da istražujete nove životne puteve, piše “Lovesensa“.

Očekuje vas period uspjeha i dobrih odluka, ali morate proći kroz izazovan period promjena…

Drage Vage, planete vam na ljubavnom planu daruju sigurnost. Sa partnerom donosite važne odluke po pitanju finansija i zajedničkog života, a to što se dobro slažete čini odličan temelj savršene ljubavne veze. Ovo je dan harmonične ljubavi koji će učiniti da vaša veza još više napreduje. Uskoro vas očekuju razgovori o preseljenju, vjenčanju, pa možda čak i o osnivanju porodice. Sretno!

Usamljene Vage napokon izlaze iz zamka usamljenosti u kojem su već dugo maštali o sretnoj ljubavi. Susret sa jednim strancem uvjeriće vas da prava ljubav zaista postoji. Na polju karijere neće sve biti tako blistavo, ali sitauacija nije uopšte toliko strašna koliko vama trenutno izgleda. Nećete imati energije da se suočite sa svim problemima i zadacima, ali sutra je novi dan. Ovo je samo znak Univerzuma da što prije treba da se aktivirate ako želite da ostvarite velike ciljeve.

Komentari

komentara