Magazin

Kada ju je vidio, nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE: Kćerka Dragane Mirković OČARALA POZNATOG KREATORA (FOTO)

Napisao A. K.

Poznata pevačica otkrila je sve detalje susreta.

Poznata pevačica je ovo leto provela u uživajući u vremenu sa svojom porodicom. Dragana je proslavila rođendan svoje mezimice Manuele, a cela porodica se potom upustila u letnju avanturu koju će dugo pamtiti.

Nakon prvih nedelju dana u Monte Karlu, Dragana je sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i ćerkom Manuelom uživala u krstarenju koje su otpočeli iz Đenove. Kako se čitava porodica dobro zabavljala, odlučili su da svoje letovanje produže još malo.

„Na nagovor prijatelja produžili smo odmor, a i nama je bilo toliko lepo da nam se nije išlo kući. Monte Karlo je jedna od omiljenih destinacija moje porodice i kad god ne znamo gde ćemo, mi idemo tamo. Imamo mnogo prijatelja, tako da možemo da odlazimo na mesta za koja ulaznica ne može da se kupi, već vam je pristup dozvoljen samo ukoliko ste članovi tih zatvorenih društva. Ovog puta posetili smo mnoga zanimljiva mesta, a recimo da bih mogla da izdvojim veče provedeno u klubu “Twiga” gde je dan pre našeg odlaska sin Silvestera Stalonea slavio rođendan“, objašnjava Dragana.

Ipak, poznata pevačica nije očekivala da će u Monaku sresti i čuvenog dizajnera Filipa Plejna. Iako je Dragana prava zvezda, Filipovu pažnju privukla je Manuela, a Dragana je otkrila detalje njihovog susreta.

„On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182 centimetra. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili s predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima sve predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje, zavisi samo od nje“, rekla je Dragana za magazin Story.

Poznata pevačica istakla je da iako su njena deca odrasla uvek još uvek vole da izlaze sa njom i njenim suprugom.

„Marko i Manuela u Austriji imaju svoje društvo, međutim, kada smo na putovanjima, nikada nisu poželeli da izlaze uveče bez nas jer znaju da je najbolji provod tamo gde su mama i tata“, iskrena je Dragana.

Izvor: Story

Komentari

komentara