Magazin

Ceca je zadovoljna kćerkinim izborom: Anastasija RUKU POD RUKU sa NOVIM DEČKOM!

Napisao A. K.

Nakon što je njen muzički prvenac video svetlost estradnog neba, mlada Anastasija je poprilično zadovoljna, a uspehu pesme svedoči milionski broj pregleda.

Dugo se Anastasija nakon svih spekulacija kada je njen ljubavni život u pitanju konačno opustila pa je po ruku pod ruku prošetala beogradskim ulicama sa svojim izabranikom Đorđe Kulićem.

 

Anastasijin izabranik, Đorđe, je iz Novog Sada, ali je često u srpskoj prestonici jer ima stan u samom centru.

Pevačicin novi dečko poreklom je iz Novog Sada gde je završio studije, i odmah nakon toga svoj život prebacio u daleku Ameriku u kojoj je uspešno osnovao privatni biznis.

Veoma često posećuje Beograd, ponajviše zbog Anastasije, ali i zbog činjenice da imam stan u samom centru grada, koje je pretvorio u ljubavno gnezdo od kako je uplovio u ljubavnu romansu sa lepom pevačicom.

 

Kako izvori navode, Ceca nema ništa protiv ove veze, jer smatra da je Anastasija dovoljno odrasla kako bi donosila najbolje odluke kad aje njen ljubavni život u pitanju.

 

Beograđani su mogli da budu svedoci ove ljubavi, jer su Anastasija i Đorđe poput normalnog sveta prošetali držeći se za ruke.

Izvor: Glossy

Komentari

komentara