Magazin

ONA JE AFRIČKA KIM KARDAŠIJAN I OBIM NJENE POZADINE JE 152cm! Zaustavlja saobraćaj na ulici i TVRDI DA JE ULTRA DOBRA RIBA! (FOTO)

Napisao H. H.

Istrajna je u tome da se nikad ne bi podvrgula plastičnim operacijama

Eudoksi Jao iz Abidjana u Obali Slonovače, koju nazivaju i afričkom Kim Kardašijan, ima 95 kilograma. Tvrdi da je sasvim zadovoljna svojim raskošnim oblinama i da nema nameru da skida kilograme.                                  espreso.rs

Velika sam obožavateljka Kim Kardašijan. Volim njen stil odevanja. Često me upoređuju s njom i onim što radi. Ona mi je definitivno uzor – ispričala je Eudoksi koja se nada da će doživeti istu popularnost kao njena omiljena zvezda.

 

 

– Nikad to ne bih učinila. Oduvek sam izgledala ovako. U mojoj porodici je bilo i većih zadnjica od moje. Kad izađem na ulicu zaustavljam saobraćaj. Ljudi su često šokirani i iznenađeni mojom pojavom, ali nikad mi ništa ne kažu u lice – kaže ona.

 

 

– Pre su bile tražene mršave devojke, ali danas muškarce više privlače žene s oblinama. Puno toga se promenilo. Ja ne volim da nosim preveliku odeću i da skrivam svoje obline. Ja volim da ih pokazujem, a to me je i učinilo popularnom – kaže afrička Kim koju na Instagramu prati gotovo pola miliona ljudi.

Komentari

komentara