Magazin

SEDAM DANA LUNINOG I KIJINOG BORAVKA U ZADRUZI, VIŠE OD PROSJEČNE PLATE U SRBIJI! Od ovih cifara će vam pozliti!

Napisao A. K.

Mnogo je spekulacija od strane gledalaca koliko novca Luna Đogani dobija na nedjeljnom nivou od strane produkcije rijalitija “Zadruga”. Sa druge strane, Kristina Kija Kocar je postala jedna od ravnopravnih učesnika rijalitija, nakon što joj je suprug Sloba Radanović priredio pravu životnu zbrku, tako što se samo par dana nakon što je ušao na imanje, smuvao baš sa mladom blogerkom Lunom.

Kija je i poslije svega toga, skupila hrabrost i ušla u rijaliti spremna da se suoči sa cijelom situacijom, a pored toga razna su nagađanja za koju sumu novca je bila spremna da to uradi.

Naime, nedavno je putem društvenih mreža isplilvala informacija koliki honorar obje dobijaju na nedjeljnom nivou, s obzirom da su svakako najzapaženije takmičarke “Zadruge”.

Fanovi rijalitija su došli do saznanja da je nedavno Luna potpisala novi ugovor koji je bolji od prethodnog, i samim tim ona sada zarađuje na nedjeljnom nivou 800 eura, dok sa druge strane, kako kažu, Kija je svojim ulaskom zaradila cifru od 10.000 eura sa nedjeljnim honorarom od 500 eura. Uz to, pisalo se i kako je Kija ušla u rijaliti i da će za to dobijati 10.000 eura na mjesečnom nivou, što je 2.500 eura na sedmičnom nivou. Šta je od ovoga dvoje tačno, nije poznato.

Prema ranijim informacijama do kojih smo došli takođe preko društvenih mreža, kada je riječ o Slobi Radanoviću, on je pristao da bude dio rijalitija gratis, tj. bez novčane nadoknade budući da je u ovome vidio priliku da se za njega čuje.

Da li je ova informacija zaista istinita, ostaje nam da saznamo uskoro.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara