Magazin

MIKI I SLOBA SE DOGOVORILI KAKO DA LUNA BUDE PRVO MJESTO: Sloba sprema bjekstvo?!

Napisao A. K.

Toliko je zaljubljen u blogerku da želi da joj ustupi prvo mjesto u rijalitiju? Veoma velikodušno. Kao iskusni rijaliti igrač Miki Đuričić riješio je da posavjetuje kolegu kako da se postavi nakon izlaska iz “Zadruge” kao i kako treba da postupi do kraja šou programa.

Pčelar iz Kupinova rekao je Slobi da ne propušta nijednu tezgu poslije izlaska, bez obzira na to koliko bila plaćena. Takođe ga je savjetovao da on treba na neki način da pobjegne iz “Zadruge” da bi Luna pobijedila. U suprotnom, mogu da im se rasplinu glasovi.

– Vidi ti, nešto napravi, neko s*anje, ili možda da se razboliš i da te izbace, da ona ostane sama, a ti onda reci svojima da glasaju za nju, da ona pobijedi. Bojim se da će da vam se rasplinu glasovi, inače. A vi ste zaslužili pobjedu najviše! Pa, majmune, ti si dva puta ruku polomio! Ja ću predložiti da se vas dvoje takmičite kao par, da se glasa za Slobu i Lunu zajedno, a ne pojedinačno. Buniće se mnogi, ali šta me briga! – rekao je Miki.

Njima se tokom razgovora priključila i Luna, koja nije ni slutila kakvi se planovi i savjeti kuju, a Sloba i Miki nisu joj ništa ni otkrili.

 

(Alo.rs)

Komentari

komentara