Magazin

Ona u izdanju koje se ne zaboravlja, a on blista od ponosa: Jelena Karleuša otkrila detalje proslave Duškovog rođendana (FOTO)

Napisao A. K.

Poznata pevačica pokazala je da su za sreću zaista potrebne male stvari.

Da ni daljina, ni uspešna karijera nije prepreka pravoj ljubavi, svedoči slučaj Jelene Karleuše i Duška Tošića. Kako ne bi propustila rođendan svog supruga, Jelena Karleuša je otkazala sve svoje obaveze i otputovala u Istanbul da bi njegov rođendan dočekali zajedno.

Kao pravi džentlmen, Duško Tošić se potrudio da svojoj dami pruži pravi provod po njenoj meri, a Jelena Karleuša je otkrila nekoliko zanimljivih detalja.

Naime, njih dvoje su Duškov rođendan proslavili intimnom proslavom, a Karleuša je za svog supruga odabrala poseban stajling.

Kratka crna haljina je uvek nepogrešiv izbor, a poznata pevačica ju je učinila zanimiljivijom uz dva razreza sa strane. Mrežaste čarape su još više istakle njen seksepil, a potpuno crnu kombinaciju, Kaleuša je razbila neobičnom torbicom.

Naravno, njen suprug je pratio njen stil, te su Jelena i Duško ovim izdanjem pobrali mnoštvo komentara i izazvali pravo oduševljenje.

GLOSSY.RS

Komentari

komentara