Magazin

Nekada je muku mučila sa kilogramima – Zvijezda serije "Prijatelji" i sa 44 godine nevjerovatno dobro izgleda (FOTO)

Napisao admin

Poslije tajne koju je glumica otkrila, malo ko će poželjeti da ima njenu slavu i da bude na njenom mjestu.


Jennifer Aniston (foto: smedia)

Iako je prestala da se prikazuje prije skoro deset godina, serija “Prijatelji” kao da nikad ne zastarijeva. I danas je mnoge TV stanice repriziraju a još uvijek postiže reklamnu gledanost. Dženifer Aniston, koja je u seriji glumila Rejčel Grin, odavno je bila zanimljiva ljudima i van malih ekrana, a naročito je bio interesantan njen privatni život. Ova žena iako ima 44 godine izgleda odlično! Ona je objasnila kako održava svoju liniju na kojoj bi mogli da joj pozavide i po 20 godina mlađe djevojke.

– Čim ustanem, svaki dan vježbam 40 minuta. Tokom treninga trčim, radim trbušnjake i dižem tegove. Kako sam skoro imala povredu koljena nisam mogla da radim većinu vježbi za oblikovanje ijtela, ali to mi nije bio problem, baš je lijepo ponekad biti malo punija – rekla je glumica.

Može se reći da njoj nije baš tako lako kao što izgleda, a očigledno podnosi mnogo žrtava. Inače ona je kao mlada muku mučila sa viškom kilograma, a tako je bilo i na početku karijere. Osim toga podvrgla se operaciji nosa kako bi izgledala što bolje za kamere. Dženifer je takođe istakla da če se povući na neko vrijeme iz javnog života da bi se mogla posvetiti svom vjereniku.

smedia

Komentari

komentara