Magazin

STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA, VEĆ U…: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Napisao H. H.

Danas prijepodne, u zapadnim i jugozapadnim područjima pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim djelovima malo do umjereno oblačno i sunčano

Od sredine dana, jače naoblačenje sa zapada uvjetovat će padavine. Kiša se očekuje najprije u zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne i zapadnom dijelu Hercegovine. U planinskim područjima susnježica i slab snijeg. U noći na četvrtak jače padavine u cijeloj zemlji. Jutarnja temperatura zraka između -6 i -1, na jugu zemlje i u Krajini do 4, a najviša dnevna temperatura zraka između 3 I 12 stupnjeva

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i vjetrovito. Od večernjih sati prema kraju dana, uslijed pada temperature zraka, posvuda u Bosni i po nizinama je moguć slab snijeg ili susnježica. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 7, na jugu do 10, najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 13 stupnjeva.

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne u Hercegovini i na istoku sa slabom kišom. Tokom dana, u Bosni susnježica, a u Hercegovini kiša, na planinama snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3, na jugu do 6, a najviša dnevna do 11 stupnjeva.

U subotu u Bosni oblačno vrijeme s susnježicom i snijegom, a u Hercegovini s kišom. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0, na jugu do 5, a najviša dnevna do 8 stupnjeva.

 

Komentari

komentara