Magazin

Srbija bruji o Kiji Kockar: Ko je ZAPRAVO žena koja dijeli krov sa MUŽEM I LJUBAVNICOM i da li stvarno moramo da znamo za nju?

Napisao A. K.

Da pitate danas neke u Srbiji, ne bi znali. Ali kada biste ih pitali ko je Kija Kockar, odmah bi svi odgovorili: „Slobina žena, eno je u Zadruzi“. I ta Slobina žena je trenutno jedna od najpopularnijih medijskih ličnosti u našoj zemlji. A li oni dok gledaju rijaliti šou, pomisle: „Čime je ona zaslužila da se nađe na malim ekranima nacionalne televizije?“.

Za Kiju je javnost prvi put saznala pre nekoliko godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“- Sloba je bio učesnik, ona njegova velika podrška.

Po njegovom ulasku u rijaliti, saznalo se da je Kristina stjuardesa. Nakon njegovog ulaska u zabranjenu vezu sa Lunom Đogani, pred milionima gledalaca, ona je postala prevarena žena. I za milionisti deo sekunde dobila je saosećanje te iste televizijske publike.

Da stjuardesa voli da glumi u muzičkim spotovima, isplivalo je na površinu u međuvremenu, neposredno pre njenog ulaska u belu rijaliti vilu.

Kristina golišava u muzičkom spotu
KRISTINA GOLIŠAVA U MUZIČKOM SPOTUFOTO: YOUTUBE

Zanimljive detalje o njenom pojavljivanju golih grudi 2010. u spotu duetske pesme OT benda i Karoline Gočeve „Zaboravi“ iznela je Lunina strana, mada bi ovakve scene kad-tad isplivale na površinu.

I evo je 2017. kao rijaliti učesnik megapopularne televizijske forme, pod istim krovom sa suprugom i njegovom ljubavnicom. Ako je po kriterijumima po kojima se biraju takmičari za ovakve emisije, Kija ih je dobrano ispunila. Odavno „karijera“ nije propusnica za ovaj oblik šoua.

I u jeku medijske afere Sloba-Luna, zaslužila je i da se pojavi preverana žena, čisto zbog korektnosti prema svim prevarenim ženama.

Kad je medijski bal, nek je bal! I u tom deljenu medijskog kolača, ona dobija zasluženo svoje parče ( navijamo iz sve snage da se poljuljana instituicja braka vrati u ravnotežu, a da eksploatacija medijske preljube ne postane pravilo).

Ali…. Da li je ona stvarno zaslužila pet minuta medijske popularnosti? Naravno da nije. I tu nema nikakve dileme. „Ko je Kristina Kija Kockar i čemu tolika medijska pompa za njom?“, to i samo to treba da se pitaju svi oni koji prate dešavanja u „Zadruzi“.

Ali… da makar mi budemo pravedni prema Kiji, nije ona jedini rijaliti takmičari koji bez punog kredibilteta zauzima medijski prostor.

Kad je bal, nek je bal, samo da se ne zaigramo!

 Izvor: Zenablic

Komentari

komentara