Magazin

TRAUMA NA ESTRADI: Radi Manojlović postavili BOMBU ispod auta! Dvije godine ne može da… HOROR!

Napisao A. K.

Rada Manojlović proživjela je pravi pakao na turneji u Americi. Pjevačica je skoro dva mjeseca provela u SAD i nije ni slutila da će joj u Majamiju preživeti dramu koju će pamtiti do kraja života. Kako “Kurir“ saznaje ispod automobila koji je bio namijenjen za njen prevoz, bila je postavljena ekplozivna naprava. Na mjesto incidenta ubrzo je stigla ekipa američke policije, koja je, nakon detaljne provjere utvrdila da je u pitanju bomba.

Incident se dogodio prije dvije godine. Diskoteka u kojoj je Rada nastupala bila je prepuna! Pjevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervnom mjestu. Oko tri sata poslije ponoći nastao je opšti haos. Obezbjeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu htjeli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju – priča izvor.

 

On dodaje da je nastup odma prekinut!

 

– Dvadesetak uniformisanih ljudi uletjelo je u diskoteku. Rada je momentalno prestala da pjeva. Nije znala šta ju je snašlo. Uplašila se, a nekoliko policajaca ju je opkolilo. Tokom totalne blokade, koja je bila na snazi nešto više od sat vremena, niko nije mogao da napusti lokal, niti da uđe u njega. Kad su utvrdili da je ispod Radinog vozila postavljena bomba, nastale su prava cika i vriska. Svi su bili preplašeni, a niko nije smio da napusti lokal. Bomba je uspješno deaktivirana, a automobil je odvezen u policiju. Kasnije se ispostavilo  da je bomba bila postavljena ispod pogrešnog vozila i da je pjevačica mogla da bude samo kolateralna šteta. Za svaki slučaj, Rada je tokom boravka u Americi dobila pojačano obezbjeđenje – završava izvor.

 

O ovome se dugo ćutalo, dvije godine tišine je nastupilo nakon događaja, nije mogla da priča o tome. Velika je trauma nastupila!

(Kurir)

Komentari

komentara