Magazin

NEĆU VIŠE DA LAŽEM, OVO MORAM PRIZNATI: Dragana Mirković otkrila da je za njenu bračnu sreću zaslužna JEDNA ŽENA

Napisao H. H.

Pjevačica Dragana Mirković je u emisiji “Ja to tako” otkrila nekoliko zanimljivosti o sebi koje do sada nisu bile poznate javnosti.

– Porodična sam žena, volim toplinu doma i ne znam i ne volim da živim sama. Ipak, slagala bih ako bih rekla da sam domaćica, da sve to postižem, ali to zaista nije istina i nema potrebe pričati da jesam kada nisam – rekla je Dragana i objasnila da je jedna žena zaslužna za toplinu doma i bračnu sreću.

– Još u Beogradu sam živjela sa svojom rođakom Biljanom i kada sam se selila za Beč nju sam prvu povela, a tada sam putovala bez ijednog kofera. Meni je bitno da je Biljana pored mene. Ona živi sa nama i stvarno mi je velika podrška. Zahvalna sam joj zbog toga što je u kući sa djecom kada ja moram negdje da idem – rekla je Dragana Mirković.

Voditeljka Ivana Baltić Aleksić će u svojoj emisiji “Ja to tako” koja se emituje na Pinku ugostiti folk zvijezdu i bivšu članicu žirija “Pinkovih zvezda”, Draganu Mirković. Poznata pjevačica će u nedelju otkriti o nekim detaljima iz života, koji do sada nisu bili poznati javnosti.

– Priznajem, bila sam veoma tužna, imala sam sve, a osjećala sam da nemam ništa – rekla je pjevačica o teškom periodu u svom životu.

Ona će ispričati kako je u jednom trenutku mislila da nikada neće pronaći idealnog partnera za sebe.

– Tada sam imala punih 30 godina, a ta osoba se nije pojavila predamnom. To je za mene bilo strašno, počela sam da gubim nadu da će se osoba slična meni pojaviti – ispičala je Dragana o periodu života preij nego što je upoznala sadašnjeg supruga, Tonija Bijelića.

Kako je njen stil oblačenja često na meti kritika, Dragana je riješila da svima da odgovor.

– Ja ne moram biti žena sa stilom, to mi nije bitno, ali sam sigurno žena sa stavom – rekla je Dragana.

O Dragani Mirković govorile su velike zvijezde, njene kolege i prijatelji – Aleksandra Radović, Željko Samardžić, Sergej Ćetković, Zdravko Čolić i Milan Kalinić. Pored poznate pjevačice, gost kod Ivane Baltić Aleksić biće i Slaven Došlo, velika glumačka nada.

 

 

Komentari

komentara