Magazin

ŽESTOK SUKOB U ZG! VIKI NAPALA KARLEUŠU: Za razliku od tebe, ja sam profesor muzike! JELENA: Ti si ugrožena vrsta, ne brukaj se!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se sukobile u Zvezdama Granda.

Naime, cela rasprava se pokenula zbog takmičarke Katarine Milojković, kada je Viki počela da komentariše devojkini pevanje.

“Vučeš se unazad usporeno pevaš, a one koji se žale da se izražavam laički, da ih malo edukujem, pa ćemo onda upotrebiti stručne izraze da i oni nauče”, počela je Viki, a onda ju je Jelena prekinula.

“A kako ti možeš da daš stručni komentar”, pitala je JK koleginicu.

“Za razliku od tebe, ja sam po profesiji profesor muzike”, odgovorila je Viki.

“Pošto si profesor, da li možeš da mi kažeš razliku između mola i dura?” pitala je Karleuša Miljkovićevu. Viki je krenula da objašnjava, dok ju je Karleuša zapitkivala sve vreme.

“Devojko, ja sam išla u muzičku školu i sviram instrument za razliku od tebe, flautu!”, rekla je Jelena a onda je Viki postavila pitanje:

“U kom ključu sviraš?”

“U kom ključu, ne brukaj se”, odgovorila je Jelena.

“Najosnovniju stvar bi trebala da znaš”, dodala je Viki dok je Jelena sve vreme ponavljala “Ne brukaj se!”

“E pošto ne znaš flauta se svira u c ključu”, rekla je Viki.

“Viki ne brukaj se, ne lupaj, sve što si rekla nema veze s mozgom”, rekla je slatka mala. Karleuša je insistirala da joj Viki kaže razliku između mola i dura.

“Povisilice i snizilice”, ubacila se Snežana.

“Tako je”, rekla je JK zadovoljna odgovorim. Viki se iznrervirala, te je zamolila Karleušu da joj kao ugroženoj vrsti dozvoli da priča.

“Koja si životinja pošto kažeš da si vrsta?” pitala je Jelena.

“Ugrožena čaplja iz Marinkove bare”, dodala je ona. Njih dve su komentarisale noge jedna drugoj, a onda su se strasti smirile.

kurir.rs

Komentari

komentara