Magazin

NEDA UKRADEN OTKRILA TAJNU USPJEHA: Pjevačica objasnila mlađim kolegama zašto ne traju dugo!

Napisao H. H.

Pjevačica je nedavno proslavila 50. godišnjicu karijere. Činjenica je da samo privilegovani mogu da se pohvale tom cifrom, s obzirom na to da je na estradnoj sceni rok trajanja uglavnom kratak.

Iako o tome nije pričala do sada, Neda Ukraden ovoga puta otvoreno govori o tome zašto misli da je baš ona uspjela u tome, piše “Kurir“…

U vrijeme kada sam ja počinjala, starije kolege su se poštovale i još od tada se držim toga da kolege treba poštovati. U mom slučaju nije bitno da li je neko od mene stariji ili mlađi. Dovoljno je to što je kolega i samim tim zaslužuje moje poštovanje, jer jedemo isti hljeb. Uvijek podržavam mlađe kolege, posebno one koji pokažu poštovanje”, kaže Neda.

Popularna pjevačica kaže da se nedavno iznenadila na jednom nastupu.

Današnji mladi muzičari misle da sve znaju. Niko ništa ne pita, niti traži savjet. To kada sam ja počinjala nije bilo tako. Ja sam u svoje starije kolege gledala sa divljenjem i poštovanjem, a svaki savjet sam upijala kao sunđer. Zato sam se prijatno iznenadila, ali baš iznenadila na jednom nastupu, na kom sam upoznala mlade momke iz jednog benda. Toliko su puni poštovanja i toliko su pažljivo slušali savjete koje sam im dala, da sam bila iznenađena. Rekla sam im, da ukoliko tako nastave, sigurno će biti jedan od najpopularnijih bendova iz Hrvatske, poput Magazina ili Novih Fosila”, tvrdi Neda.

Komentari

komentara