Magazin

BLAGO NJIMA: Ova tri horoskopska znaka će se OBOGATITI u septembru!

Napisao A. K.

Septembar će prema astro prognozama najviše sreće donijeti osobama koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima.

OVAN

 

Septembar je povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna, a možda i nekoliko poslovnih šansi, ovog mjeseca vam kucaju na vrata. Nemojte da se ustručavati da pokažete šta umijete. Imaćete dovoljno energije da sve započeto i završite. Ovakva šansa će kod vas potrajati duže vrijeme.

 

DJEVICA

 

Izuzetno dobar mjesec za komunikaciju s ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama biti potrebna podrška. Imaćete šansu da započnete posao punim plućima, a pružiće vam se i mnogo više mogućnosti. Nemojte odustajati ni od jednog poslovnog poduhvata jer ćete imati izuzetno povoljne aspekte koje možete jako dobro da iskoristite.

 

STRIJELAC

 

Sunce u vašem polju finansija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imaćete na početku mjeseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja marta. Dobićete nove poslovne šanse i ovoga puta vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za sticanjem materijalnih dobara. Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove, pa eto razloga da budete dovoljno i darežljivi. Bićete od velike koristi svojoj porodici, pa vas neće gledati kao parazita.

(Pink.rs)

Komentari

komentara