Magazin

RODITELJI SE ODREKLI ZVEZDE GRANDA: Nadicu nikad neću primiti u kuću! Ona nema gdje da se vrati!

Napisao H. H.

Pjevačica Nadica Ademov već pet mjeseci nije u kontaktu sa porodicom, koja je se odrekla zbog udaje za Dalibora Stanojevića, četrnaest godina starijeg muzičara. Ni hapšenje njenog muža, koji iza sebe ima i brakove i djecu, nije smekšalo oca i majku. Naime, u Austriji je raspisana potjernica za Daliborem zbog krađe, a kako se on nije odazvao na pozive suda, na aerodromu u Rimu policija mu je stavila lisice i strpala ga u zatvor, prenosi tabloid Svet.

– Od maja nisam u kontaktu sa kćerkom. Istina je da sam je se odrekao preko novina i da me više ne zanima. Ne znam zbog čegaje taj njen završio u zatvoru, ali čuo sam daje zbog neke krađe. Znam da je i ranije radio protiv zakona i od tog čovjeka očekujem svašta. Ne bi me čudilo ni da je maltretira, ali nikad je neću primiti nazad u kuću i ona nema gdje da se vrati.

Bio sam u gužvi oko sinovljeve svadbe, ali doći će i Dalibor na red. Tog čovjeka sam jednom vidio, a moja kćerka se udala za njega. Ne znam da li je potpisaa papir, ali čim živi sa nji, to je to. Ona svima priča da je u kontaktu sa nama i da smo mi složna porodica, ali to je laž. Ona laže da joj ne bi pao rejting kod publike, da je ne omrznu. Njoj su preči popularnost i posao nego svi mi koji smo život dali za nju. Cijelo život smo moja supruga i ja ulagali u Nadicu, kazao je otac Nadice Ademov za tabloid Svet i dodaje:

– Nije bila na svadbi rođenog brata, nije bila ni pozvana. Nije mu ni čestitala kada je odlučio da se ženi. Brat joj je mnogo tužan, plakao je cijeli dan na svadbi, sve mu jako teško pada. I on je ljut na nju. Nije pokušala nikog ni da kontaktira, jedno vrijeme se dopisivala sa kumom, ali sam i to zabranio. Cijeloj familiji sam zabranio da budu u kontaktu sa njom, rekao je Nadicin otac u razgovoru za tabloid Svet.

Komentari

komentara